Šta je novo?

GTA V

JAO STRASNO, evo promenilo je misljenje o nama u celom svetu. OMG CALL BLIC AND KURIR. Djokovic sada treba da pobedi 20 turnira da bi operao ovu propagandu!!!

...i kao orao, golub, pas, macka, jelen, svinja, buldog, krava, pudlica...

Sudeci po tome kako klizi na ps4 ovo ima da bude dobro i na pc :)

Pa da sto je najgpre ovo je realnost u 70% slucaja

Gledam ove klipove, baš interesantno kako AI reaguje.

[youtube]8duNSbt6VHs[/youtube]

Hahahaha, odakle kopate ove stvari. :D
Ne mogu a da ne pohvalim grafiku, neverovatna je. :)

Jedno je zeznuto sto se pojavila ****na kompanija Denuvo nece biti u pirateriji,a za ,,nas" koji nismo kupovali igrice to je tesko palo,nadam se da ce se smisliti nacin da piratizuju igre,jes da sam presao GTA V na xboxu,ali grafika za PC izgleda dosta bolje kao i FirstPerson pa bi valjalo opet preci :D

Ne kapiram zasto ne zastite igru ako vec zele da se ne piraterizuje , nesto mi tu smrdi :-D Mislim nisam sad ja mrzovoljni protivnik piraterije ali ako vec moze sto da se ne zastiti? :)

Ne kapiram zasto ne zastite igru ako vec zele da se ne piraterizuje , nesto mi tu smrdi :-D Mislim nisam sad ja mrzovoljni protivnik piraterije ali ako vec moze sto da se ne zastiti? :)
Pa ne zeli Denuvo, u protivnom puce zastita...

aaaa znaci probice denuvo jer ce vise ljudi raditi na tome da se probije zbog igre koja je trenutno MW? :) hmmm pametno da :-D

Poslednja izmena:
3DM je danas razbio Denuvo zastitu postavili su na njihovom sajtu tako da to vise nije ni bitno koju ce zastitu da koristi...

3DM koristi trojanac u svojim razbijackim sposobnoistima i ako je za sve "false" po meni i nije cist posle lecenja jede igre rasduvali su mi se kuleri u kucistu, sreca pa sam saznao koji fajl su izbacili kao rep u WIN folder koji se iskusno iskljucivao prilikom pokretanja task mrg-a ;-)

3DM koristi trojanac u svojim razbijackim sposobnoistima i ako je za sve "false" po meni i nije cist posle lecenja jede igre rasduvali su mi se kuleri u kucistu, sreca pa sam saznao koji fajl su izbacili kao rep u WIN folder koji se iskusno iskljucivao prilikom pokretanja task mrg-a ;-)

Koristio sam nekoliko njihovih lekova i nisam imao problem nikad...

Probao sam posle toga nekoliko svaki je prijavljen od strane ESS ;-)

Pukli su i bez GTA V, mislim stvarno sta su ocikivali, narocito posle
izjava kako je to nemoguce..

Nije bitno. Ako su vec provalili kako, bice i druga verzija. Samo je bitno da neko probije led. :d

Nikad nece napraviti dovoljno dobru zastitu. Uvek ce neko naci resenje. Tako da nema potrebe za brigom.

Ma to je vise dobijanje na vremenu, inace su poceli da im izbacuju igre i pre njih samih.
Far Cry 4, patchvi izlazili pre zvanicng pustanja igre..:d

Kako su ove zaštite do jaja za kineske hakere, taman da se malo zagreju pre daleko ozbiljnijih "projekata" :d

Hahah tacno ali sam ipak za support samo zbog daljeg razvoja igre ili sw-a i volim da svoj dinar doniram u nesto sto vredi . Ja iskreno mnogo ocekujem od gtav i platicu ga . Nadam se da necu biti razocaran . Samo jedno pitanje posto bih uzeo box jel neophodan bluray citac ili ce dvd da zavrsi posao?

Vrh Dno