Ako nije kasno, trebalo bi da se produži uronska cev...Kako resiti problem predimenziranog radijatora koji greje do pola, gore je topao sve do donje polovine. Probao sam da ozracim, jedino nisam probao da ga raskacim sa povratnog voda, da u tom vodu nije neko zagusenje ili vazduh. Da napomenem da imam takva dva kom na istom vodu sa tim problemom, svi ostali radijatori rade normalno. Ako neko ima resenje bez smanjivanja rebara, neka napise.
Druze ti si ranije pisao da kada kotao pustim da radi bez daljinske kontrole iz kuce da ce da radi po njegovom fabrickom podesavanju. Molim te ako moze malo da mi objasnis taj sistem, od 2017 kotao radi preko daljinskog, mozda bi radio bolje na fabrickom.
Ja imam boljevacki , bas cu da proverim mada kupljen u leto verovatno i nema vlagu prosusenDa li je neko od vas proveravao tezinu dzakova za pelet? Otac mi kaze da je numanovic dzakove od 15kg smanjio na 14-14.2kg (tj toliko ih puni) a da je merio i boljevacki koji je 14.5kg
Nisam proverio to, ali provericu verovatno ovih dana za boljevacki pelet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari