Nema ni kod mene, tj pokazuje istu temp kao što je unutra. Mislim da iz te generacije samo U Crown ima. Za naknadnu kupovinu i ugradnju merača nisam siguran.Cao ljudi imam pitanje vezano za Gree amber ultra premium 12k. Da li vam radi merac spoljne temperature ili samo kao kod mene unutra u prostoriji. Da li je moguce kupiti merac temp za spoljnu temperaturu za navedenu klimu. Hvala
Moja gree pular modulira bolje na hlađenju, očekivano. Pošto prošle godine nisam imao merač da ispratim potrošnju. Na zadatu unutrašnju od 24 stepena spušta najniže na 70w i radi tako dok ne spusti za stepen niže i onda vrti samo ventilator i troši 20w, što iskreno nisam očekivao i zadovoljan sam.Utihnu forum, hladite li se? Ima li vrucina? Kakve su vam modulacije?
Pozdrav kolegama sa foruma 😁
Ja jos uvijek nisam rijesio problem. Vratio sam Gree i cekao Mitsubishi da bi na kraju mjesto 12-ke dobio 9-ku, pa vratio i jos cekm 12-ku. Kazu valjda za nekih 2 sedmice. Kod buraza je ta ugradjena prije par dana i mogu ti reci da je ogromna razlika u radu. Drzi sada 1 stepen razlike u prostoriji i jako fino modulira. Bas me interesuje kako ce raditi po zimi. Nakon svih tih tvojih postova mislim da si ti imao bas srecu, nije ni realno ocekivati ispod tih 450w grijanja po zimi. Dzabe je to iskeno, da je moja tako radila nebi ni pomisljao da je skinem.Moja gree pular modulira bolje na hlađenju, očekivano. Pošto prošle godine nisam imao merač da ispratim potrošnju. Na zadatu unutrašnju od 24 stepena spušta najniže na 70w i radi tako dok ne spusti za stepen niže i onda vrti samo ventilator i troši 20w, što iskreno nisam očekivao i zadovoljan sam.
Mnogo bolje nego na grejanju kada retko kada spusti ispod 450w
Kao što sam verovatno pisao ranije na grejanju tačnije radi kada je na i feel, ali klasika gruva dok ne prebaci 2 stepena od zadane pa se gasi, i pali se kada padne stepen ispod zadane.Mogao bih i da ne obracam paznju ako lepo odrzava zadatu temp na grejanju?Kako odrzava temparaturu na grejanju pravi li velike osilacije?
Izgleda da je do prostora ili do tvog modela Luce...em zupcanik loš em klime nije kaoo treba...pricam jer ja imam Lucu i radi dobro...Isto tako radi kode mene Fujitsu Luca, oscilacije od 3c, pregreva prostor na 3-4c vise od zadate i onda odrzava, pa kada se ugasi, obori i pali se tu kod zadate temp.
Nije mi problem da snimim koliko god zelis minuta,u bilo kom rezimu koji pozelis i poslacu ti na pp pa ces videti da nisam od veruj mi ,klima nije savrsena ali one zvukove koje tvoja klima proizvodi to je jezivo 😂😂😂😂Zato se i ne moze na osnovu jedne ili 2 klime suditi o nekom modelu. Za sada sam jedino ja postavio video snimke rada klime, ostali sve na "veruj mi".
Mislim da bi promjenio misljenje kada bi probao nesto kvalitetnije. Ja sam isto tako da 1650€ za Gree pa vratio zbog loseg rada ali cinjenica je da Gree ima modela sa kojim su ljudi zadovoljni i to nemozemo osporiti kao ni za japance. Zato i jesu dobri ovi forumi kako nebi radili greske. Nazalost vecina, pa i ja dodjemo ovdje tek kad uradimo gresku prilikom kupnje. Opet nisu ni kriteriji svi isti, neko je sa necim zadovoljan.Činjenica je da te zapalo nesto falično,nažalost..eto i to se desava sa japanskim klimama,nisu savrsene niti ce ikad biti
Cao svima, ako moze pomoc. Svaki put kada upalim klimu, na displeju trepere dve osmice. to mi se pre jednom desilo, resio sam to tako sto sam drzao zajedno mode+wifi na daljinskom. Ugasim treperenje i sada tako ali se opet pojave kad opet ukljucim klimu. Da li mozda zna neko u cemu je problem?
Jesi li reši problem?😊 Takođe mislim da je i kod mene problem sa ruterom, jer hot-spot klime radi...Ja jesam imao, i mislim da je bio problem do mog rutera, nisu se mirisali sa tom klimom 😁
Naravno i neće da se poveže preko 5ghz mreže.
Ja sam skoro ponovo povezao moju bergen (gree lomo) posto imao problem sa internetom i modem mi resetovali,a ja genije umesto da vratim sva podesavanja na modemu (i ne povezujem brdo wifi smart uticnica i drugih uredjaja resim da instaliram ponovo klime), setih se ja toga,ali sam bio vec obrisao ovaj bergen. Uglavnom ide sledece, app je gree+ ides na + gore desno izaberes klima uradjaje i onda izaberes resetovanje klime( imas u app opi da li ima wifi dugme ili ne uglavom imas 2 min fore da posel pronadje tu klimu)).Prvo biras svoju kucnu wifi mrezu, pa onda on trazi uredjaj kad nadje ides na povezivanje(obicno je ime nesto klima blablabla ili uredjaj blabla), kad ga nadje i ides na povezivanje prvu mrezu kad ti izbaci ono cuveno wifi izaberes mrezu klime to ti se pojavi na spisku mreta sa nekim brojevima i slovima) izaberes da se samo taj put poveze(sifra za tu mrezu je 12345678). sledecu mrezu kad ti trazi je opet tvoja kucna mreza i onda ti izadje trazenje rute za uredjaj i broji neke procente do 99%. i Da klima mora da bude ukljucena pre svega ovoga.... Mozda pokusas iz vise pokusaja,ali u principu je logika ta. nadjes klimu, njenu wifi mrezu tj wifi modul registrujes ga ,pa ga posle povezes na svoju kucnu wifi mrezu i to radi...Da li je neko imao problema prilikom povezivanja Gree Pular Eco Plus na WiFi? Uradim sve korake, medjutim ne uspeva da se poveže na ruteru?
Konačno uspelo povezivanje sa ruterom😊 igrao se sa podešavanjima wlana/wifi-a rutera...Uzeo nov ruter (ne samo zbog klime), i prilikom prvog povezivanja na klimu sam isključio 5ghz mrežu samo 2.4ghz i povezala se bez nekih problema. Probaj na tom ruteru ako imaš 5ghz da ga privremeno skroz iskljucis dok ne konektuješ klimu pa vidi da li je rešilo problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari