NemaDa li Gree amber confort ima u app da se vidi potrosnja el energije ili mora preko smart uticnice?
Dobra je, ali je zato i dobra cena. Ali ono što je najbitnije vredi taj novac.Juce bio na slavi, i burazer od ortaka radi ugradnju klimi, a ja posto sam u nekoj fazi planiranja i sredjivanja, preporucio mi je da uzmem Gree Amber Premium, kaze da je odlicna.
Sta kazu ostali, oko 1k kosta, trebala bi mi 12ca prvenstveno za sprat, a kasnije i 18ca za prizemlje.
Uglavnom da hladi i dogreva, jer vec imam centralno. Izolacija na ploci (tavanu), kuca dupla cigla, nova sunce stolarija.
Mada mislim da kako sam ga razumeo, 12ca je velika i prostor koji imam na spratu gde sam zamislio je oko 94cm od ivice prozora do ugla zida.
Koliku temperaturu u prostoriji pokazuje termometar.Pozdrav , ugradjen pre par dana Gree Amber confort 24 u poslovni prostor od 90m2, fix fan 4, prostor je iz jednog dela .
Zadat temp 25C, u app kaze da je u prostoru 23C , a on i dalje ne spusta potrosnju ispod 1kw
24.7C , m od unutrasnje jedinice. Ali svakako on modulira na osnovu svog senzora temperature, koji u app pokazuje 23 ili 24C.Koliku temperaturu u prostoriji pokazuje termometar.
Jel klima uključena non-stop ili se uključuje po potrebi?24.7C , m od unutrasnje jedinice. Ali svakako on modulira na osnovu svog senzora temperature, koji u app pokazuje 23 ili 24C.
Jesi pokusao bez ifeelRadi od juce, u principu ne znam zasto ali ako podesim na 25C temp , fan Auto, IFell ukljucen, ona vuce od 800-1700w dok ne skine na 23C . Onda iskljuci kompresor i samo duva lagano, tada trosi samo ventilator 24-40w i tako radi dok temperatura ne poraste na 26C i tada pali kompresor i radi opet dok ne skine na 23C. Ne znam da li gresim negde, ali modulacije skoro da nema kada dostigne zadatu temperaturu, da recimo spusti na 300-400w i da odrzava. Ovako radi kao ON OFF klima
I moja go,,,,no Gree Muse isto tako radi i gore ,Radi od juce, u principu ne znam zasto ali ako podesim na 25C temp , fan Auto, IFell ukljucen, ona vuce od 800-1700w dok ne skine na 23C . Onda iskljuci kompresor i samo duva lagano, tada trosi samo ventilator 24-40w i tako radi dok temperatura ne poraste na 26C i tada pali kompresor i radi opet dok ne skine na 23C. Ne znam da li gresim negde, ali modulacije skoro da nema kada dostigne zadatu temperaturu, da recimo spusti na 300-400w i da odrzava. Ovako radi kao ON OFF klima
Znači ne može na hlađenju da spusti modulaciju ispod 800w i postoji razlika od 3 stepena od gašenja do ponovnog pokretanja.Mislim da ne grešiš nigde nego je klima jednostavno tako napravljena.Loše radi ta klima nije ona neispravna ali mnoge klime Kineskih proizvođača naravno tu je i Gree loše moduliraju kao što možeš i sam da vidiš.Napisani su eseji o lošem radu klima Kineskih proizvođača.Mnogi su isto tako opisali da im klime rade kao on/off.Radi od juce, u principu ne znam zasto ali ako podesim na 25C temp , fan Auto, IFell ukljucen, ona vuce od 800-1700w dok ne skine na 23C . Onda iskljuci kompresor i samo duva lagano, tada trosi samo ventilator 24-40w i tako radi dok temperatura ne poraste na 26C i tada pali kompresor i radi opet dok ne skine na 23C. Ne znam da li gresim negde, ali modulacije skoro da nema kada dostigne zadatu temperaturu, da recimo spusti na 300-400w i da odrzava. Ovako radi kao ON OFF klima
E jeste kineske klime ne moduliraju uopste da cak moja Hisense ide do 120w na hladjenju najnize.I taj tvoj Fujitsu je napravljen u Kini.Znači ne može na hlađenju da spusti modulaciju ispod 800w i postoji razlika od 3 stepena od gašenja do ponovnog pokretanja.Mislim da ne grešiš nigde nego je klima jednostavno tako napravljena.Loše radi ta klima nije ona neispravna ali mnoge klime Kineskih proizvođača naravno tu je i Gree loše moduliraju kao što možeš i sam da vidiš.Napisani su eseji o lošem radu klima Kineskih proizvođača.Mnogi su isto tako opisali da im klime rade kao on/off.
Možemo da pomognemo savetom naravno prvi je da pokuša da se navikne na takav rad klime a drugi je da je zameni nekom koja radi kako treba.Da li postoji treća opcija?Prvo i prvo klima je 24ka. Ko ima iskustva sa tolikom klimom, u istom prostoru gde je i ova postavljena taj neka daje komentare, neka sudi i presuđuje.
Svi ostali, uključujući i mene, možemo samo da se pokrijemo ušima ili eventualno damo neki predlog kako da olakšamo čoveku.
A valjda će ti se javiti neko od Gree podrške i stručnjaka na forumu da ti pomogne. Mora da je neka sitnica u pitanju, dešavalo se to i prije, ali riješe oni to vrlo brzo.Radi od juce, u principu ne znam zasto ali ako podesim na 25C temp , fan Auto, IFell ukljucen, ona vuce od 800-1700w dok ne skine na 23C . Onda iskljuci kompresor i samo duva lagano, tada trosi samo ventilator 24-40w i tako radi dok temperatura ne poraste na 26C i tada pali kompresor i radi opet dok ne skine na 23C. Ne znam da li gresim negde, ali modulacije skoro da nema kada dostigne zadatu temperaturu, da recimo spusti na 300-400w i da odrzava. Ovako radi kao ON OFF klima
Ne možeš od nijedne klime da očekuješ da radi normalno ako je svaki dan pališ/gasiš. Za to je on/off klima, ne inverter.Možemo da pomognemo savetom naravno prvi je da pokuša da se navikne na takav rad klime a drugi je da je zameni nekom koja radi kako treba.Da li postoji treća opcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari