Probao sam i Ewpe Smart i Tosot+,nece ni sa jednom da radi.Probaj Ewpe Smart.
Imaš za 63.000 Fujitsu General LMCA12.Dali je ovo dobra kupovina za 65.541 din
GREE Inverter klima MUSE PROFI 12K ,
kako da znam koj model stari/nov dobar/nije , ili nesto bolje za malo vise novce
Hvala na pomoc
To je cena u mom kraju , malo me buni nov/stari model neznam kako da prepoznam , po tezini svuda je spoljašnje/unutrašnje 31/11 kg , dali je to stari problematican model ,Kao što rekoh, Muse je najkotraverzniji model među inverterima, to definitivno. Više puta sam zvao i prodavnice i sam Energy Net i zaista su svi rekli da je to model sa zanemarljivim brojem reklamacija za razliku od nekih mnogo skupljih modela. Da li postoje razlike u radu između starih Muse modela i ovogodišnjeg je veliko pitanje - da je razlika samo u težini spoljne jedinice ja bih to prvi uočio i podelio iskustva sa dosta ljudi koji su pljuvali ovaj model, jer su te informacije svima na raspolaganju. Svakako bi se moglo utvrditi da li postoji razlika ukoliko se testira rad ovogodišnjeg modela i modela iz ranijih godina od strane iste osobe, sve ostalo je "rekla - kazala". Daleko od toga da ga branim i daleko od toga da ga preporučujem nekom. To samo nakon ove zime, pa da vidimo rezime svega.
Moj kum radi u Gigatronu i prodavao je masovno kako Muse starije modele, tako i ovaj iz 2021. On sam je kupio ovaj poslednji, potom je najviše uticao na mene da kupim isti. Obe klime rade identično, onako kako sam ranije pisao. Rade 24/7 i temp. se održava sve vreme. Ko želi da prati modulacije i izvodi matematike potrošnje, verovatno je bolje da zaobiđe ovaj model.
@kalin62 Moj savet za kupovinu - prikupi najpre dobro informacije od ljudi koji koriste modele koje si uzeo u razmatranje, pre bilo kakve kupovine. Ako planiraš da meriš potrošnju i modulaciju svako malo i ako ti je fokus na ekonomičnosti onda traži tu Violu ili neki drugi model koji ljudi preporučuju za ove potrebe, a ako planiraš da se greješ snažnom klimom i ne brineš što se grejanja tiče, onda ti je za taj novac koji si pomenuo Muse u top 3 što se tiče izbora kako stoje stvari, pogotovo ako imaš neizolovanu kuću/stan kao i ja. U svakom slučaju, ako na kraju odluka ipak padne na ovaj novi Muse, pročačaj još po netu, ti si ga našao za preko 65k, u BC Group je trenutno:
![]()
GREE MUSE PROFI WIFI Inverter klima 12000 btu
GREE MUSE PROFI WIFI Inverter klima 12000 btu PROFI INVERTER MUSE je inverter klima uređaj nove generacije profi klase proizveden od strane najvećeg svetsk...www.bcgroup-online.com
A, oni sami nude mogućnost da spustiš tu cenu i ako malo cinculiraš, spustićeš za par hiljada, a dobiješ isto jer svaka prodavnica će ti to samo prodati, a serviser ti je svakako onaj koji ima Energy Net sertifikat za Gree, dakle ovlašćeni, pogotovo ako planiraš da ti klima bude u garanciji onoliko koliko proizvođač nudi, a Gree nudi 5 god. za sve svoje modele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari