optokapler
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.12.2019
- Poena
- 155
Hiljadu puta receno da se ifeel izbegava, nedokazno!!!!
Tako sam ja to ispratio mnogo puta... Mozda ce bude kod tebe drugacije ipak je ona para... ili kako se vec zove@style53 Ovo cu bas kod mojih da isprobam. Njima nije ukljucen ifeel, a najavljuju maglu i zahladnje sjutra, pa prenosim. Znaci nece uopste da se uljucuje nakon df, dok temperatura opane?
Zatvorio rupu lepkomZnam, ali bi trebala da se ponasa kao on/off, a njemu konstantno vuce preko 600W, ako sam ja dobro shvatio.
@novi15101987 Da tebi nije rupa od cijevi gdje je senzor za temperaturu?
Dobar je IFeel ali samo kad je temp. u plusu dan i nocuHiljadu puta receno da se ifeel izbegava, nedokazno!!!!
Kad je veliki minus zid mnogo brzo hladi unutrasnju i odaje manju temp u sobi nego sto jeste bar ja to mislimDobar je IFeel ali samo kad je temp. u plusu dan i nocu
Meni je sad npr. na IFeel![]()
Probaj da ivuces naprijed senzor temperature. Ja nikakvu razliku u potrosnji primijetio nijesam doduse mozda je samo dan radila sa ifeel, cisto radi radoznalosti, dok Aux trosi vise i to primjetno, zato i ocu sad da isprobam.Zatvorio rupu lepkom
Kaako da ga izvucem sad sam iskljucio i feel modulira mi na 600 manje za 100 w nego na i feel a kad ispod nule kontra ili probacu da iskljucim skrozProbaj da ivuces naprijed senzor temperature. Ja nikakvu razliku u potrosnji primijetio nijesam doduse mozda je samo dan radila sa ifeel, cisto radi radoznalosti, dok Aux trosi vise i to primjetnom, zato i ocu sad da isprobam.
Pa bolje sto je desno... vidis da na top MHI modeli vade senzor da bude kao kod Gree desnoNije mi jasno zasto Gree stavlja sondu za merenje unutrasnje temperature u kucistu klime skroz desno, a neki proizvodjaci stavljaju gore kod filtera i usisa vazduha? Sta je bolje i pouzdanije za rad klime i merenje i odrzavanje temperature?
Necu nista pipati iskljucicu i feel sad od subote krece ponovo minus pa cemo videtiPo meni je bolje sa strane, posto se sama sonda manje prlja(prasnjavi), a mislim da je i realnije ocitavanje posto je spustenija, doduse i to moze da zeza, evo zid, a kod ove gore prasina.
@novi15101987 Rasklopis unutrasnju, maknes plastiku okolo i samo je isvuces da je blize rupicama naprijed. Prelistaj temu od pocetka, mislim da je neko rasklapao Muse, pa je slikao kako izgleda.
Iskljucicu i probacu bas javljam od subote sta se dogadjaEvo jedan grubi primer oko I-Feel i bez I-Feel
Plavo Amber bez I-Feel i vec odradila jedan DF
Crveno je kako bi radila sa I-Feel i kako izgleda njen rad posle DF
Kazem opet ovo je samo jedan grubi primer ali uvek tako mi izgledao grafikon na I-Feel posle DF
Sto ona na I-Feel posle DF vuce neki 30-35min izmedju 1500-2000w sto daljinski samo svaki 10min salje komandu na unutrasnju i normalno da sledi odmah drugi DF na sat vreme
I-Feel je dobar ali samo kad je temp. u plusu 24h
Mada dole kod mojih na cliviji 12 kad je bez i fell ne moze da prebaci 23 a kad ukljucim i feel i stavim tipa 25 dodje do 25Iskljucicu i probacu bas javljam od subote sta se dogadja
Da ali oni je vade skroz napolje a kod Gree je unutra, zatvorena. Misljenja sam da zbog toga sto je sonda kod Gree tako sakrivena od protoka vazduha upravo i dolazi do pregrevanja prostorije i kasnog ponovnog ukljucivanja. Jednostavno sonda kasno reaguje! Gledam na moju Vox sonda je gore na usisu i sonda ocitava realnu temp vazduha na usisu. Kada klima dostigne zadatu temperaturu i ugasi se, turbina radi u onu kontrolnu brzinu i to ima smisla kad je sonda gore na usisu, a na Gree je sakrivena, pa ta kontrolna brzina ne znam koliko ima smisla!Pa bolje sto je desno... vidis da na top MHI modeli vade senzor da bude kao kod Gree desno![]()
Pa druze to samo oni znaju kako i gde stavljaju senzoriDa ali oni je vade skroz napolje a kod Gree je unutra, zatvorena. Misljenja sam da zbog toga sto je sonda kod Gree tako sakrivena od protoka vazduha upravo i dolazi do pregrevanja prostorije i kasnog ponovnog ukljucivanja. Jednostavno sonda kasno reaguje! Gledam na moju Vox sonda je gore na usisu i sonda ocitava realnu temp vazduha na usisu. Kada klima dostigne zadatu temperaturu i ugasi se, turbina radi u onu kontrolnu brzinu i to ima smisla kad je sonda gore na usisu, a na Gree je sakrivena, pa ta kontrolna brzina ne znam koliko ima smisla!
Sve zavisi do modeleMada dole kod mojih na cliviji 12 kad je bez i fell ne moze da prebaci 23 a kad ukljucim i feel i stavim tipa 25 dodje do 25
Pa pogledaj koji je cop na -7C tih klima obe su A+ efikasne u tim uslovima piše u uputstvu klime. Možeš da ih proveriš i možda malo efikasnije da rade ali to je to, prosek im je ok moguće i da ne može bolje. Ako oćeš da tako radi kao sada i lepo greju a da budu štedljive kupi dve ururu sarara možda i bude ta potrošnja mada ni tada nisam siguran. Greješ 90m2 neizolovan prostor, stolarija bolja tek onda izolacija bolja a može i najjeftinije da se proba još jedna klima da se ubaci da rastereti ove dve.Zbog cega onda mi ide na sat vreme ultra prosto ne razumem a na -7 vukla 1200 max
Ma u App moze i da pise -21c sta pokazuje Digitalni termometar?Bez i feel a set na 24 bila prebacila na 25 i kad iskljucio i feel 21
Preko cega to gledasMa u App moze i da pise -21c sta pokazuje Digitalni termometar?
Po ovome se najbolje vidi kad moze I-Feel a kad izbegavati I-Feel...
Tako makar ja radim![]()
Po tvome ispada ispod 5 c da se iskljucuje i feelMa u App moze i da pise -21c sta pokazuje Digitalni termometar?
Po ovome se najbolje vidi kad moze I-Feel a kad izbegavati I-Feel...
Tako makar ja radim![]()
Pa skini na mobilni aplikaciju za vremensku prognozuPreko cega to gledas
AhhahahahahPa skini na mobilni aplikaciju za vremensku prognozu![]()
Pa i nije to bas tako, ako mu je razlika 3°, fino ce ona da povuce da nadoknadi.Ma u App moze i da pise -21c sta pokazuje Digitalni termometar?
I evo sad sto se tice clivije 18 na 24 nije ni radila na i feel. A sad smanjio na 23 i modulira na 500 ne gasi se a iskljucio i feel. Sad tek nista ne znam zalude sa ovim klimama jer ima psiho tarapet za kucne uredjaje da leci😂Pa i nije to bas tako, ako mu je razlika 3°, fino ce ona da povuce da nadoknadi.
Svi mi skoro🤣Sad tek nista ne znam zalude sa ovim klimama jer ima psiho tarapet za kucne uredjaje da leci😂
Cekam vikend kad zahladi 😂😂😂😂😂Pa vjerovatno je njen senzor tada kad si iskljucio ocitao manju temperaturu i zato radi.
Svi mi skoro🤣
Nisi mi odgovorio koj set drzis na ultriI ja imam App ali nikad nisam nesto preko App drndao... I posle drndas nesto preko daljinski pa se ponovo vratis u App itd.
Pa mora klima kad tad nesto da pobrka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari