novi15101987
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.11.2024
- Poena
- 30
Moja ultra ne moze ispod 500 a sto reko moj drug takav im algoritam da cim je nula na sat vremena da idu radi bezbednosti a da greju grejuNeko je već pitao odvalio sam odokativno 75m2 ali nije sad sam premerio. 100m2 u tri nivoa sve otvoreno sa galerijom do 6m visine. Mrzelo me da premerim i stepenice i još ima indirektno hodnik, vešeraj, kupatilo, spavaću koji se ne greju ali otvaraju se vrata i tu su gubici oko 30m2. Tu gde je postavljena počinje plafon 5cm iznad klime i ide kosina na gore tako da završi nekih 16cm iznad klime na drugom kraju. Postavljena je spoljna na 19cm iznad terase majstori su zeznuli odvod i tu ledi beton, sad dali taj led utiče na klimu kao i na senzor ne znam, mnogo curi oko 0C, ide često tada u defrost. Razbio sam led pre neki dan par sati sam izgubio da vidim dali će bolje raditi tada se i vreme polako menjalo krenulo je na toplije tako da ništa nisam ustanovio. Kad je bilo hladno i magla oko ng i do 5.6KW na sat potrošnja preko dana na brojilu. Danas je neki prosek oko 1.7KWh u popodnevnim časovima. Nije štedljiva oko 0C i to joj ne odgovara koliko mi se čini. Sad kad sam skidao led video sam da je smrznuta rešetka pozadi i da je ostalo nekog papira pretvorenog u smesu koji nije uklonjen pri montaži. Očistio sam sve to četkom bolje je radila odma nakon toga i manje je išla u defrost od tada ali to su jako teški uslovi koji joj ne odgovaraju. Što se tiče temperature kako je narihtam tako i nagura brzo na turbo duva 11m bez problema taj topao vazduh što neki spominju da treba da duva. Jednostavno te igračke to ne mogu ova može kako oćeš i toplije je nego radijatorsko grejanje jer se ne gasi nikad. Evo sad gledam pokazuje potrošnju trenutnu prvi put večeras 410W tako da može sigurno bolje od ovog u niskim temperaturama napolje. Pratim dve muse igračke to troši oko 500KWh mesečno za 50m2, menjana ploča reklamirane uglavnom dovedene na željene perfomanse samo to su igračke koje održavaju temperaturu moduliraju i štede tada i tu ne sme da se dozvoli da padne temperatura a sa ultra možeš šta oćeš...