Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Za PC Early 2027.

Prilozi

• ah shit.gif
    ah shit.gif
    1.5 MB · Pregleda: 63
Bojim se da GTA 6 ne izađe nakon još jedne odgode... Dakle, prvo za ove stare konzole - setimo se kada su za GTA 5 rekli da je to fantastičan potez jer je igra izašla pred sam kraj za PS3/X360, pa onda za PS6/new Xbox, pa za PC, što znači negde krajem 2028 :cautious:
Ipak, nadam se da će nas ispoštovati a PC ko šiša :p

Au GTA V je izasao 2013 a GTA VI 2026 , ako cemo GTA imati svakih 13 godina onda necemo za zivota igrati puno GTA igrica.

Cvrtsto verujem da ce half life 3 izaci pre ove igre

Mislim da će PC verzija izaći mnogo ranije u odnosu na peticu jer živimo u vremenu kada Sony oficijelno pravi portove za PC i svakako je to trending gaming platforma.
U prvih nekoliko mjeseci će pokupiti pare od konzola. Ljudi koji ne gejmuju će rado probati igru, čak i kupiti konzolu zbog nje a ostali će imati opravdanje da očiste prašinu sa ps5.

Za igru, mislim da je veći fokus na Online komponenti. Tu se keš sliva. SP će poslužiti kao tutorijal i onda će narednih godina ubirati plodove. Čak su zaposlili GTAV Role Play modere.

Nadam se da će vožnja i model oštećenja vozila biti na nivou iz GTA IV. To ako ne odrade kako treba džaba sve :ROFLMAO:

Ako je za 12 godina nisu uradili kako treba onda im jedna godina nista nece toliki znaciti.
Ako ovo izadje zaista 2026, pc racunaj kraj 2027 ili pocetak 2028 najranije a mozda i kasnije

Ccc...napravise cirkus od igre.

Ovo, gotovo sam siguran, nije rađeno u Unreal 5, već je njihov interni RAGE endžin dosta unapređen posle RDR2. I na moje veliko i prijatno iznenađenje dvoje glavnih likova su ljubavnici, a očekivao sam da će biti brat i sestra koji vole isti pol, što je postalo norma za Američku industriju...

Nista sto se do sad nije videlo 😪 kako su filovali da ce biti ne znam sta a bice isto kao gta v samo malo bolja grafika. Ako su ovo radili 12 godina i sad jos jednu im treba vremena svaka im cast uspeh je to 😮‍💨

Nekako mi ovaj polusvet bas i nije simpatican, deluju kao mentolci iz Days Gone.
Cekam sedmicu. Taman ce do tada deca koju nemam biti punoletna pa mozemo igrati zajedno.
Inace teaser za ovaj trailer je izasao pre desetak dana kacio sam u klabingu pa ko ne svraca tamo

Izgleda odlicno, kad izadje i za PC mozda i ne bude toliko zahtevna, do sad njihov RAGE engine nije bio toliko zahtevan a davao je sjajna vizuelna resenja

Posle fijaska sa performansama GTA IV, morali su da porade na optimizaciji.
Ono čudo je jedva radilo na 30fps-a na aktuelnim konfiguracijama.

Nazad
Vrh Dno