Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Sigurno će moći da se radi šta hoćeš po svetu.

hmm nekako deluje da nece biti prirodno da uzmes zenskog lika i rokas ljude po ulici :) deluje da ce biti previse jednolicna igra i da nece imati onu sustinu koju GTA ima a to je sloboda da mozes da radis sta god pozelis u tom svetu
Sanse nema da ce ovo da omane u bilo kom segmentu, niti ima razloga da se sumnja kada pogledamo kakve su igre do sada napravili i kako je sve to do sada islo lagana ali stabilnom uzlaznom putanjom.

Nemoj zaboraviti da je ovo samo dobro "nasminkani trailer" za publiku.
Ovi robot potezi likovi upadaju u oci poprilicno pogotovu pogledaj im gestikulacije lica pa 100 bolje je na RDR2 uradjeno
Pa napisah gore da je ovo vrlo sveden izbor onoga što su hteli da nam pokažu. Uzgred, ne zaboravi i ti da ovo nije gotov prozivod nego trejler sa gotovo izvesno elementima koji su još uvek podložni izmenama i doradama. Nisam siguran da sam baš razumeo na šta si konkretno mislio sa ovim "robot potezi likovi". Ako si mislio na facijalne animacije, onda da... to verovatno može i malo bolje, ali opet rekao bih da i ovo kako je sada je dosta dobro napravljeno.

Moram priznati da nisam još uvek odigrao do kraja RDR2, ali da su tamo 100 puta bolje odradili animacije je vrlo pretenciozna izjava najblaže rečeno. Što se mene tiče, animacije jesu vrhunske i imam utisak da definitivno u ovom delu nastoje da naprave iskorak dalje. Kretanje likova je ovde kompleksnije i raznovrsnije, što je u neku ruku i normalno, a gestikulacije lica su prvoklasno urađene kao uostalom i kretanje kose, što se može videti tokom čitavog trejelera u svim scenama, a i na primeru dole. Plus ovde treba uzeti u obzir i to da će na ulicama najverovatnije biti daleko više prisutnih NPC-ova nego li što je to bio slučaj u RDR2, što je vrlo bitan momenat s tehničke strane gledano. Pitanje je naravno koliko će kompleksne biti animacije sveobuhvatno gledano i naročito tokom gejmpleja, uzevši u obzir da je ovaj trejler kao uostalom i onaj prethodni, sazdan od najverovatnije sinematičkih sekvenci iz igre što je nije ista stvar i može biti bitan momenat na kraju. :cool:

GTA6-clip.gif

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno