PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 415
Kako kinezi ne naprave neki klon GTA kao wukonga sto su. I da izlazi na svake 3 god.
Konzole su u prednosti kada se pojave (mada nisu ni tad zbog sistam laga), tada na samom pocetku to je dosta jak hardver za 500e. PS5 vec par godina je na trzistu, kada se pojavila konzola mnogo je kosta PC slicnih performansi. Danas za 1000~1200e moze da se kupi PC sa istim prikazom svih igara kao na PS5, sigurnih 60fps i vise, uz to moze da se igra sve jer nema ekskluziva, ili se brzo sve pojavi i za PC... Najvazniji detalj u celoj prici je sistem laga koji je na konzolama ogroman, 2~3x veci za istu igru nego na PC masini.Upravo to! Ali ti imaš ljude koji dižu plejku u nebesa - samo je to pure next gen, jer platilo se jel', a onda ih developeri našamaraju do bola sa 30 fps-a i to ne jednom![]()
Mislim da milijarde ne bi bile dovoljne da se napravi nesto slicno GTAu. CDPR je fejlovao a kamoli neki drugi studio. Ne kazem da je CP pokusao da iskopira GTA ali u vecini tacaka gde se neizbezno dodiruju cak je i GTA IV kilometrima daleko.Kako kinezi ne naprave neki klon GTA kao wukonga sto su. I da izlazi na svake 3 god.
Kinezi su previše konzervativni da bi napravili igru poput gta.Ali ako od nekog moze da se ocekuje iznenadjenje to su kinezi.
U istoj sam ekipi, PS5 Pro bi kupio verovatno samo ako bude neka dobra ponuda što očekujem da bude prek sumrak trenutnih konzola najavom nove generacije.I ja sam u PC grupi ljudi, jedino ako budu nesto zanimljivo uradili pa da se kupi PS PRO ali pod uslovom da moze mis i tastatura 🤣
Ako ne izadje PS 6 sa izlaskom GTA 🤣U istoj sam ekipi, PS5 Pro bi kupio verovatno samo ako bude neka dobra ponuda što očekujem da bude prek sumrak trenutnih konzola najavom nove generacije.
Jel kompatabilan mis i tastatura za PS 5 PRO kad je u pitanju GTA V ?Ja se nesto izbedacio od PS5-ce, malo posvetio vreme PC-ju posle tonu godina, ali ortak uze Pro juce, pa cemo za vikend vrv da se pocastimo i vidimo kako to radi.
Najverovatnije ce da se uzme Pro samo zbog GTA, pa posle cemo i na PC, red je da kolekcija bude potpuna.Skinuo juce GTA IV, i V Enhanced, da se malo podsetimo, ovu presao pre skoro 20 godina, a ovu pre 10.
Interesantno kako rockstar dziberi trose milijarde na marketing i kojecega a za licencirane automobile ceka modere.
Da nisi mozda radio i na Derail Valley?Igrom slučaja sam radio na igri
Ako je njihov RAGE engine, radice to jako dobro.Makar će konzolaši da se igraju, master race ima da čeka još 2-3 godine da dođe na red (i da takođe igra u ne-konstantnih 30 fps pri 1080p sa fsr2...).
Ako igra izgleda makar 80% od onoga što je pokazano u trejleru 2 i uspe da radi u 30fps-a u 1080p sa nekom kartom do 500e skidam im kapu.
Moze da radi kako hoce, GTA IV ce oboriti sve rekorde. Hype je nevidjen.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari