Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Za PC Early 2027.

Prilozi

• ah shit.gif
    ah shit.gif
    1.5 MB · Pregleda: 44
Bojim se da GTA 6 ne izađe nakon još jedne odgode... Dakle, prvo za ove stare konzole - setimo se kada su za GTA 5 rekli da je to fantastičan potez jer je igra izašla pred sam kraj za PS3/X360, pa onda za PS6/new Xbox, pa za PC, što znači negde krajem 2028 :cautious:
Ipak, nadam se da će nas ispoštovati a PC ko šiša :p

Au GTA V je izasao 2013 a GTA VI 2026 , ako cemo GTA imati svakih 13 godina onda necemo za zivota igrati puno GTA igrica.

Cvrtsto verujem da ce half life 3 izaci pre ove igre

Mislim da će PC verzija izaći mnogo ranije u odnosu na peticu jer živimo u vremenu kada Sony oficijelno pravi portove za PC i svakako je to trending gaming platforma.
U prvih nekoliko mjeseci će pokupiti pare od konzola. Ljudi koji ne gejmuju će rado probati igru, čak i kupiti konzolu zbog nje a ostali će imati opravdanje da očiste prašinu sa ps5.

Za igru, mislim da je veći fokus na Online komponenti. Tu se keš sliva. SP će poslužiti kao tutorijal i onda će narednih godina ubirati plodove. Čak su zaposlili GTAV Role Play modere.

Nadam se da će vožnja i model oštećenja vozila biti na nivou iz GTA IV. To ako ne odrade kako treba džaba sve :ROFLMAO:

Ako je za 12 godina nisu uradili kako treba onda im jedna godina nista nece toliki znaciti.
Ako ovo izadje zaista 2026, pc racunaj kraj 2027 ili pocetak 2028 najranije a mozda i kasnije

Nazad
Vrh Dno