Šta je novo?

Grand Theft Auto V

ja im sa tri zvezdice vrlo lako pobegnem, samo zađem u neku sporednu uličicu, tu mirujem i čekam da odustanu. u ovom delu mi je baš lako bežanje od pandura

A od helikoptera se sakriješ ispod mosta i voziš tako do neke sporedne ulice. Tu parkiraš, sačekaš malo i voila. Tako sam juče nakon smaknuća onih sudija za duvan ili za sta već.

Ko je hteo da je ima preorderovao je il kupio prvog dana :)

Jel kupovao neko brodove? Kako njih cuvamo od nestajanja?

Tek sad videh pitanje- kupi vez u doku u juznom delu grada, imas ga obelezen na mapi kao nepokretnost.

Poslednja izmena:
Danas sam bar sat vremena zezao pandure, sa Frenklinom sam nekako dosao do Sandy Shore-a i tu pravio neko s*anje iz dosade, pojure me, malo pucanja sa njima, sednem u njihov kruzer i kad je vec bilo gusto sa onim specijalcima pocnem da vozim po pruzi i zanimljivo je da me helikopteri i dalje prate i gadaju ali ovi ostali se ne usudjuju da se popenju na sine za mnom vec voze paralelno uz put. Kad sam stigao do prvog tunela tu su me odmah izgubili, niko nije usao u tunel i cetiri zvedice nestanu. Izadjem iz izbusenih kola i peske dodjem do mosta i taman kad sam hteo da skocim u reku vidim nailazi voz, sa snajperom ubijem masinovodju, voz ne staje, ja skacem na vagon i onda iz vagona pocnem da ih trolujem, pucam na sve strane, a oni bukvalno ne mogu da mi urade nista sa zemlje a kako se helikopter pojavi, ili skinem njihovog strelca ili pilota. Malo kasnije sam imao i pet zvezdica, pritajim se malo u zaklon vagona i slusam kako su me izgubili iz vida posle jos jednog tunela :) Prosao sam tako sigurno bar pola kompletne mape a pet zvezdica su nestale kad sam bio blizu grada i na kraju kao boss nonsalantno skacem iz vagona skoro u samom centru grada, ispod mosta blizu policijske stanice.

Poslednja izmena:
od XboX-a disk za keš, a najjeftinija varijanta je 1000 dinara da budeš fantom u šerovanju. Ili 2000 nosilac. US verzija igre.

Imam PS3. Ne znam kako ide to share-ovanje, ali ako ima članova koji hoće da se udružimo i znaju kako to ide, rado bih uzeo. Samo me zanima i koliko mi treba slobodnog mesta na hardu za PSN verziju? Problem je što imam debeljka od 80 gb, a dosta mi je zauzeto sa igrama sa plusa. Na primer, Uncharted 3 ne mogu nikako da skinem, čak i kad sve obrišem.

A disk za PS3?

Imam PS3. Ne znam kako ide to share-ovanje, ali ako ima članova koji hoće da se udružimo i znaju kako to ide, rado bih uzeo. Samo me zanima i koliko mi treba slobodnog mesta na hardu za PSN verziju? Problem je što imam debeljka od 80 gb, a dosta mi je zauzeto sa igrama sa plusa. Na primer, Uncharted 3 ne mogu nikako da skinem, čak i kad sve obrišem.

A disk za PS3?

Obrisi updateove, uc3 zauzima oko 35gb i moze bez prolema da stane na 80gb.

Nije sad to tema, ali ne može, jer traži duplo više da bi uopšte započeo download.

Na cfw konzoli imam 60gb i nisam imao takve probleme :) A na ofw sam tavio 500gb tako da nisam ni primetio tu glupu foru sa duplim prostorom.

Btw uspeo sam da se nakacim na online, prodjem kreiranje lika i uvod i kad sam dosao do prve trke odmah se bagovala igra.

Jel neko igra narodnu verziju?

Probao sam igru preko narodne verzije al su me online i cloud snimanje i statistike ubedile da uzmem original.

Našao sam na base.com za 40 funti sa dostavom, da li neko zna da li ima negde jeftinije online? :)

Nažalost, korisnik XboX je rasprodao svoju količinu za sada.

Našao sam na base.com za 40 funti sa dostavom, da li neko zna da li ima negde jeftinije online? :)

Koliko vidim GTA V na Base-u kosta 45 funti + postarina. Ja cekam da mi igra stigne iz Indije (Mumbai) :smoke:, poslata je u ponedeljak (30.09.), ocekujem je u toku sledece nedelje. Igra me je izasla oko 44€ tj. £37. Inace, sve (igra, knjizica i omot kutije) je na engleskom. LINK, pa ko je zainteresovan moze (jos uvek) da naruci svoj primerak. ;)

Da, košta, ali to je sa uračunatim porezom (VAT), a base.com ti skine porez kad odeš na checkout. Sve ukupno izađe 37.49£ igra + 1,79£ poštarina. :)

Jao jao ove epsilon program misije za Majkla... da poludis stvarno, ako jos jednom cujem kiflom! razbicu nesto ha ha ha.

Zanima me jedna stvar, ako sam recimo prekinuo jednu Tonya misiju tj kad sam failovao odbio sam retry misije. Sta se onda desava, jel moze to da se ponovi ili je ta jedna misija izgubljena zauvek? Nemam vise slovo T i to odavno. Tek sam sad saznao da su te misije potrebne da bi dosao do 100 posto.

Meni na online kod kreiranja lika za dedu izbacio Johna Marstona :). Međutim tada serveri još nisu radili a već dva-tri dana nikako da uhvatim vremena da igram.

Zanima me jedna stvar, ako sam recimo prekinuo jednu Tonya misiju tj kad sam failovao odbio sam retry misije. Sta se onda desava, jel moze to da se ponovi ili je ta jedna misija izgubljena zauvek? Nemam vise slovo T i to odavno. Tek sam sad saznao da su te misije potrebne da bi dosao do 100 posto.

Idi u opcijama u replay misija, nadji stranger and freaks i odigraj je ponovo. To bi trebalo da je dovoljno.

@mad muzzy:
Igram je al mi se tri puta gubio lik sa svim expom i novcem koji sam zaradio kroz misije. Sad sam na cetvrtom liku :D

@vladimirovla:
To je uobicajno, imas ga kao opciju jer su mislili da je to neki dobar zez.

@vladimirovla:
To je uobicajno, imas ga kao opciju jer su mislili da je to neki dobar zez.

Nije da nije :D, dan posle u gradu naletim na neku prodaju polovnih igara i baš Red Dead Redemption za PS3, savršeno očuvan i bez jedne tačkice na disku, kupio i sad ovih par dana igrao samo to. Igrao sam pre malo na box-u kad sam imao onaj za narodnjake, ali nisam nešto ni prelazio, ostavio po strani i zaboravio skroz. Cool igra, vredi svih 500din koliko sam je platio :D.

Završio sam Big Score misiju. Sta dalje igrati? Imam one Strangers & Freaks da odradim ali sta raditi izmedju i posle njih? Ima li jos saradnje izmedji likova, uzimaju li se jos neke pare ili free roam...?

Presao glavnu pricu sinoc... Zavrsio bi je jos pre 10ak dana, nego nisam imao vremena.
Sve u svemu odlicna igra, neverovatan broj ljudi je ucestvovao u njenom kreiranju, to sam shvatio tek na kraju kada je isao credits.
Verovatno cu sada da krenem da prelazim i preostale misije, posto sam do sada presao nesto vise od 60% cele igre.

Nazad
Vrh Dno