Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Konacno!
A pitao sam se kako je oceniti.
Da igra je "smesna".:)

Koliko je to kopija prodato?

15-ak miliona, mozda malo vise :D

Od prilike svaka deseta konzola trenutno vrti gta :). Ovo će se i za pc prodati ludački dobro, svi vole gta :).

Ma Karibi su cudo.:D
A da je srece da spuste na neku normalnu cenu
zaradili bi mnogo vise.

Sta ce im bolja prodaja kad su oborili sve rekorde sa samo dve platforme i pokazali da nema potrebe za online autentifikacijom vec je dovoljno izbaciti igru koju ljudi zele.
Imam cfw i ofw ps3 i prvo sam probao pirat verziju al ovu igru vredi imati u originalu. Btw original ima par suptilnih prednosti (online, integraciju sa ifruit appom, lako vadjenje slika iz igre, funkcionalne garaze, berzu koja perfektno radi...) koje dovoljno uticu na kvalitet igranja da bi se opravdala kupovina.
Svaka cast rockstaru jer su pokazali kako se sa added value-om uspesno bori sa piraterijom.

*****izam i senzacija. Opljackali ga, nisu sigurno tp uradili iskljucivo zbog gta5

Na eBay već dostiže cenu od 170 funti.

Odigrao sam samo dva i po sata, ali dovoljno je da se zakljuci - vrh. Rockstar je odvalio ove generacije sto se mene tice...

Juce u toku jedne misije u kolima Michael i Trevor vode konverzaciju o tome kako je Trevor hipster... Valjao sam se od smeha :D :D :D Kakvi dijalozi! :D

jel i ostalima gta radi na 720p?
ne bih da zvucim razmazeno, kapiram da sam navikao na pc grafiku ali mi igra izgleda kao da sam je pokrenuo u 640x480.

Svima radi isto, 1080p nikako nije moglo da bude... Prosle verzije su bile ispod 720p, ova je bar toliko. Nije za gledanje iz blizine na monitoru. To ce mozda moci da bude dobro kad dodje sledeca generacija, pa igre budu 1080p.

Poslednja izmena:
Mrzim ih sve realno..

Znao si sta te ceka Borise, znaci slaba psihicka priprema :D

Svima radi isto, 1080p nikako nije moglo da bude... Prosle verzije su bile ispod 720p, ova je bar toliko. Nije za gledanje iz blizine na monitoru. To ce mozda moci da bude dobro kad dodje sledeca generacija, pa igre budu 1080p.

steta za ovakvu igru sto nije 1080p :(. udaljen sam 2.5m od tv-a, igram je svakako nego me iznenadio prvi utisak ali polako se navikavam. nisam palio ps od poslednjeg GOW-a.
hteo sam prvo na monitor da prikacim ali je ovo ipak igra za velike ekrane :)

Steta je za svaku igru sto nije 1080p, ali u ovom slucaju se zna da je to nemoguce u konzolnoj verziji na kraju najduze generacije ikada, pa cak ne moze ni da se kaze da je steta. Naprotiv, oni koji su kupili te konzole pre 7 godina mogu da budu prezadovoljni sto podrazumevaju da ce igrati ovakav najnoviji gta. Neke stvari su cak i iznenadjujuce dobre za ove konzole.

Cekaj pc ili next gen verziju, nema ti druge.

Igra je premašila sva očekivanja što se tiče grafike, kome ni to nije dovoljno nek čeka PC verziju.

Mislim da je stvarno neopravdano biti nezadovoljan u ovom slučaju.

pc verziju cu isprasiti svakako :), to ce biti prava igra ali nisam nikako mogao da cekam dok izadje. pravu si, dobro je da moze i ovako da se izgura najnoviji naslov na vec vremesnoj konzoli, vidim po dugom ucitavanju igre da se poprilicno muci i daje sve od sebe.

daleko od toga da sam nezadovoljan, igracu se na konzoli slatko ;), cisto gledam utiske i kako je kod drugih.

Na plazmi od 55" deluje bolje nego na ledu od 42", led bas otkriva sve mane u grafici. Al opet, i 1080p mi deluje muljavo otkako sam video kako izgledaju demo snimci na 4k sony tv-u. Grafika je bitna al ovaj naslov nudi mnogo vise od grafike.

App postoji samo za ios i nece skoro na android sto je steta jer je app mnogo dobar.

A sto se tice igre, neverovatna igra sa zasluzenom prodajom. Samo mi je zao sto sam dao pare svojevremeno za gta4 jer je petica pokazala koliko je to bio otaljan i los naslov.

Kao neko ko je igrao sve gta, jos od prvog dela pa preko ps2 i psp verzija pa do gta5 mogu da kazem da je ovo apsolutno najbolji deo koji je prevazisao i san andreas. A sad idem malo na jogu u gta :lol:

gta_jonne.gif

Vrh Dno