Danas sam bar sat vremena zezao pandure, sa Frenklinom sam nekako dosao do Sandy Shore-a i tu pravio neko s*anje iz dosade, pojure me, malo pucanja sa njima, sednem u njihov kruzer i kad je vec bilo gusto sa onim specijalcima pocnem da vozim po pruzi i zanimljivo je da me helikopteri i dalje prate i gadaju ali ovi ostali se ne usudjuju da se popenju na sine za mnom vec voze paralelno uz put. Kad sam stigao do prvog tunela tu su me odmah izgubili, niko nije usao u tunel i cetiri zvedice nestanu. Izadjem iz izbusenih kola i peske dodjem do mosta i taman kad sam hteo da skocim u reku vidim nailazi voz, sa snajperom ubijem masinovodju, voz ne staje, ja skacem na vagon i onda iz vagona pocnem da ih trolujem, pucam na sve strane, a oni bukvalno ne mogu da mi urade nista sa zemlje a kako se helikopter pojavi, ili skinem njihovog strelca ili pilota. Malo kasnije sam imao i pet zvezdica, pritajim se malo u zaklon vagona i slusam kako su me izgubili iz vida posle jos jednog tunela 🙂 Prosao sam tako sigurno bar pola kompletne mape a pet zvezdica su nestale kad sam bio blizu grada i na kraju kao boss nonsalantno skacem iz vagona skoro u samom centru grada, ispod mosta blizu policijske stanice.