Ne verujem da je prikazani ingame trailer sa konzole.
vidi se i po kretanju igraca i nisanenju
Na par mesta se vide poruke tipa 'Press R2' tako da ga tera PS3.
Nisu naveli za šta ima trebaju developeri, samo da treba da rade PC port. Pre bih rekao da je za GTA V, pogotovo s obzirom da se radi o novim igrama.
Latest titleS, mnozina, znaci minimum dve igre.
:lupko: Latest titles (mnozina) je stavljeno posto je oglas za radno mesto u pitanju, a ne zato sto ce MINIMUM dve igre da se portuju. Nisi imao iskustva s' tim/nisi ranije gledao? Kad trazis programera za portovanje/razvoj/crtanje čiča gliše to se i stavlja, neces napisati "We need a programmer with experience in porting games because we need to port GTA V from PS3/Xbox 360 to PC as horribly and shitty as we usual do."
Max Payne je bio fenomenalno portovan.
a sta je falilo bilo kom GTA na PCu do sada??
falilo je to sto izlazi kasnijea sta je falilo bilo kom GTA na PCu do sada??
Ovde se prica o portovanju igara, a ne o kvalitetu same igre. Ako mislis da je GTA IV bio savrseno portovan (iako se i ovde stalno ponavljalo da nema svrhe igrati bez quad core), onda ne znam sta da kazem. GTA 3/Vice City portovanje je pokazalo koliko je katastrofalno posto im sad moras limitirati FPS da bi igra radila kako treba.
EDIT: Zamalo da zaboravim LA Noire portovanje koje su oni odradili, a ne Team Bondi, i kolicinu problema na samom release-u.
a sta je falilo bilo kom GTA na PCu do sada??
ok, gta4 samo nije bas najbolje otpimizovan, ostalo je sve bilo odlicno
a za gta3/VC/SA, sta je bilo katastrofalno??
GTA 3 sam igrao pre 2 godine i ovo mi se nijednom nije dogodilo..Ako ne limitiras FPS u GTA 3, desava se da ne mozes da vozis u rikverc, misije se zamrznu na loading screenu, itd. To tebi nije katastrofalno? I to vecina ljudi koji su igrali GTA igre u nekom skorijem roku znaju, ne znam zasto ti uopste objasnjavam.
EDIT: I naravno okoreli sam gejming hipster zato sto mi se ne svidja cinjenica da je optimizovanost kao i funkcionalnost samog engine-a losa... Boze mili.
Ako ne limitiras FPS u GTA 3, desava se da ne mozes da vozis u rikverc, misije se zamrznu na loading screenu, itd. To tebi nije katastrofalno? I to vecina ljudi koji su igrali GTA igre u nekom skorijem roku znaju, ne znam zasto ti uopste objasnjavam.
EDIT: I naravno okoreli sam gejming hipster zato sto mi se ne svidja cinjenica da je optimizovanost kao i funkcionalnost samog engine-a losa... Boze mili.
I ti se uplices u diskusiju o problemima engine-a, a nemas pojma o podesavanjima? Da si uopste upucen u problematiku, svi Rockstar GTA engine-i, pocev od GTA I, imaju Frame Limiter u sebi. Forsirali su 30 FPS sve do GTA IV. Ako se ta opcija ugasi, posto za divno cudo ne igramo na konzolama i zelimo da igramo sa 60FPS/max frame-rate-om, to NIJE moguce zato sto se fizika pocinje gubiti, kao i dosta ostalih stvari u igri. Niti jedna vodena misija u Vice Citiju se ne moze zavrsiti posto brodovi su katastrofalno usporeni, kao sto spomenuh misije se ne ucitavaju kako treba, vozila ne mogu da idu u rikverc, main menu se ne vidi, tekstovi u questovima se ne vide, itd. itd.kakav bre frame limiter? samo instalirao, krek i igrao, kasnije kada sam kupio original, instalirao i igrao
...ivan555: Ne diskutuje se kvalitet igre, vec je napomenjeno. Problem je sto gomila igara iz 90.-ih radi sasvim solidno i na Windows 8, a gigant Rockstar nije mogao da sredi engine ni sa GTA IV na kraju. Koliki je procenat ljudi koji je mogao da igra GTA III na "jacim" podesavanjima, tj. sto vecom rezolucijom kad je igra tek izasla? Koliko ljudi je imalo quad-core kad je GTA IV izasao? To je problem, limitiras koliko ljudi moze da uziva u igri. Nije poenta izdati igru pa cekati 3-4 godine da vecina trzista ima hardware dovoljno jak da igra igru onako kako je ona i zamisljena. Osim ako si Crytek i Metro 2033 developer, naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari