Šta je novo?

Grand Theft Auto V

''samracici'':D
BRTky.jpg

Hahahahahaha Kal-El KRALJ si :d

Nisam u toku, jel ovo izašlo više?
Ja sad peti put igram četvorku :D

Samo što su jakne nikakve... :D

xbox ili ps3, radi fino u 1280*720 (ili blizu) :D

od gta3 pa na ovamo, sve rokstarove igre su jezivo lose portovane na pc (izuzev max pejna 3),
tako da ce da ti treba procesor sa 8 threada (intel i7 ili amd fx 8xxx) i karta u klasi 7950.

Igrao sam svaki GTA do sad, sećam se da je jedino četvroka bila loše portovana. Ostale sam igrao normalno, a nikad nisam imao jak kompjuter.

...
Nešto novo:

Specijalna mogućnost svih likova se aktivira sa tipkom L3;

- Franklin počinje sa dna kriminalne ljestvice vraćanjem automobila armenskom Simeonu Yetariji;

- Na bankomatima se može provjeriti stanje računa glavnog lika;

- Možete pokupiti autostopera sa ulice i odvesti ga na željeno mjesto;

- Bankomati mogu biti ukradeni sa miniigrama kada igrate kao Michel;

- Internet kafići su uklonjeni. Sada ćete moći posjećivati igrine društvene mreže ili gledati video na mobilnom telefonu glavnog lika;

- Moći ćete izbušiti spremnik plina na vozilu, i kada vozilo stigne do protivnika, zapalite trag plina da raznesete vozilo;

- Stotine raspoloživih dodataka ćete imati za uređivanje vašeg ljubimca;

- Pas može uginuti ili se izgubiti. Moći ćete kupiti drugog ljubimca u trgovinama za kućne ljubimce koje se nalaze po cijelom Los Santosu;

- Ako parkirate auto na ulicu, a ne kupite kartu za parkiranje, mogu vam ga oduzeti. Morat ćete platiti za preuzimanje auta u skladištu, pogotovo ako ste uložili puno novca za tjuniranje auta;

- Postojat će i misije pod vodom.

Ovo sa busenjem rezervoara mi je najvise falilo u cetvorci. Uvek se setim one scene sa Gibsonom iz Payback-a. :)

Poslednja izmena:
^ But... but... it doesn't work that way!
A i ja sam nasao da trazim realnost u GTA serijalu. :d

Vec je receno da je ovo current gen naslov, tako da nista od tih naprednih next-gen feature-a, a i taj pas ce sigurno biti low res i dumb...

zavisi koje rase bude

Nema ultra pametnog ribljeg AI-a i psa koji razvaljuje vrata ko da si postavio na ista kilo eksploziva, ja ne znam sta onda ovaj RStar uopste pravi igru. :D
Btw ne bi me cudilo da odrade bolje te stavrice od famoznog activision-a i njihovih "next gen" izmisljotina.

Odusevi me taj snimak svaki put kad ga vidim. Btw mislim da sam na nekom snimku gameplay-a video da se ribica nije izmakla, mora da je bila previse zahtevna scena cak i za nex gen konzole ili je bila na curent gen-u pa je razumljivo sto nema ribljeg AI-a. :D

Ontopic. Pominjali su nesto da moze i da ti ugine pas ako nevodis racuna o njemu i da ce biti radnji sa kucnim ljubimcima ili nesto sl.

Poslednja izmena:
Vec je receno da je ovo current gen naslov, tako da nista od tih naprednih next-gen feature-a, a i taj pas ce sigurno biti low res i dumb...

Ako bude belgijski ovcar i bude realno odradjen bice pametniji od 99% ai-a iz novijih naslova :d

samo znam da u krizi 3 riba ignorise u fullu ama ni makac da mrdne ili samo prodje ispred mene kao da ne postojim :p

Kriza 3 :-D Ribice u onim jezerima bukvalno kuliraju dok ja spartam :-D

Samo treba pratiti profile u predstojećim drajverima. Sećam se za dmc, kako se pričalo da li će izaći za pc, a ja video profil u drajverima pre zvanične najave.

Nazad
Vrh Dno