Sta ce ovo u ovom delu foruma,ovo je igra za konzole![]()
Verovatno ce izbaciti PC verziju za nekih 9 meseci od izlaska konzolne verzije.
Pa kao jedan ozbiljan forum mislim da ova tema nebi trebala biti ovde do zvanicne potvrde da igra izlazi za PC.Inace igra izgleda kao miks najboljih stvari R* igara ove generacije,tu je pucanje iz MP3,priroda i lov iz RDR,tuniranje autobila iz midnight club LA,jos fali nesto iz LA NOIR-a.Izaće za PC kao i svaki GTA sa nekim zakašnjenjen, ako neveruješ može i opklada
Ne znam zašto moramo da vodimo istu ovu priču sa svakim GTA, pojedinci su upadali na isti način u temu od GTA IV, pa od GTA IV ekspanzija, ne vidim koja je svrha...
Pa kao jedan ozbiljan forum mislim da ova tema nebi trebala biti ovde do zvanicne potvrde da igra izlazi za PC.Inace igra izgleda kao miks najboljih stvari R* igara ove generacije,tu je pucanje iz MP3,priroda i lov iz RDR,tuniranje autobila iz midnight club LA,jos fali nesto iz LA NOIR-a.
Pa kao jedan ozbiljan forum mislim da ova tema nebi trebala biti ovde do zvanicne potvrde da igra izlazi za PC.Inace igra izgleda kao miks najboljih stvari R* igara ove generacije,tu je pucanje iz MP3,priroda i lov iz RDR,tuniranje autobila iz midnight club LA,jos fali nesto iz LA NOIR-a.
Pa kao jedan ozbiljan forum mislim da ova tema nebi trebala biti ovde do zvanicne potvrde da igra izlazi za PC.
LA Noir nije radio R*
Ja mislim da to ne može da se izvede ni na jednom forumu koji je pre svega pc/hardver tipa. Na svim takvim forumima su i diskusije o igrama pre svega iz tog ugla. Uglavnom tehnički, koliko je zahtevno, kako radi. A kad se konačno dođe do suštine igre, to ispadne onako usput, posle celog tog obaveznog dela. I svede sa na "like, dislike", uglavnom. Ne pišu svi to, naravno, postoji jedan broj ljudi koji komentariše drugačije i zbog toga je i meni žao što gaming sekcija nije malo aktivnija. Ali pogledajte bilo koji strani forum, pa i one najveće. Svuda je isto, svuda isti problemi i rasprave.
Neogaf je ogroman izuzetak i skroz druga priča, potpuno obrnuta od ove koju sam pomenuo.
Šteta što ne postoji neki malo veći domaći striktno gaming community. Ovako je rasuto na sve strane, a nigde nema preko par aktivnih ljudi.
L.A. Noire je radio Team Bondi a izdao ga je Rockstar.
Prica se da R* trazi PC programere zbog RDR porta..hihihi
Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our latest titles to the PC platform
Kojima se smorio i zamalo pao u depresiju videvsi ovaj novi trailer:
Ne verujem da je prikazani ingame trailer sa konzole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari