Adam K
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 360
Како где продавати, па у bench огласима. Ја малтене само у људе одавде имам поверењаZa koliko realno sada mogu da prodam nexus 7 iz novembra, 16gb wifi verzija?
Fazon je sto je tablet kao nov, koriscen je minimalno da mi je zao da ga prodajem, ali uzimam nexus4 pa kapiram da mi ne trebaju oba.
Punjen je mozda 15ak puta, ako ima negde da se vidi, mogao bih da proverim tacno. Radio je u prazno, posto sam ga drzao samo zakljucanog, ne znam sto ga nisam gasio, al recimo sad kad sam poceo da ga gasim, mozda je koriscen(paljen) jednom u dve nedelje.
Nema ogrebotinu, a garancija je iz tehnomanije, do 2015.
Gde prodavati? Nemam nameru da spustam cenu i prodajem kao ovi maksimalno koriscene, pohabane itd...
Апсолутно је небитно да ли је уређај "максимално коришћен" или га ниси користио уопште већ у каквом је стању. Неким људима и после више година коришћења уређај изгледа малтене као тек купљен, а некима после тек пар месеци као да су га археолози ископали :d
Колико знам процене нису дозвољене на форуму, потражи на форуму све огласе за Nexus 7 16GB у последњих неколико недеља па погледај колико су људи за њега тражили