Pozdrav, imam problem sa nexus-om 7. na ekranu mi pise connect your charger i pise da je baterija 0%-unknown, kad tablet prikljucim na punjac i dalje mi stoji to upozorenje i ne vidi se da se barerija puni, a kad iskljuvim tablet onda postoji ikonica da se puni. sta uraditi? unapred zahvalan
Zna li neko koji adapter za auto upaljač pasuje za nexus 7?
Jesi li probao Setting/wirelles and networks/mobile networks/data enabled (airplane off)? Jesi proverio APN Settings ( u Networks/Acess Points) za tvog provajdera, mada bi trebalo da ga automatski konfigurise?Kupio sam 3g nexus. Wifi radi beez problema ali kada iskljucim wifi nemam net. Ubacio sam sim karticu ali ne znam kako da koristim 3g.![]()
Kupio sam 3g nexus. Wifi radi beez problema ali kada iskljucim wifi nemam net. Ubacio sam sim karticu ali ne znam kako da koristim 3g.![]()
Kupio sam 3g nexus. Wifi radi beez problema ali kada iskljucim wifi nemam net. Ubacio sam sim karticu ali ne znam kako da koristim 3g.![]()
Da to su ta podesavanja koja moraju rucno da se unesu.Kupio sam 3g nexus. Wifi radi beez problema ali kada iskljucim wifi nemam net. Ubacio sam sim karticu ali ne znam kako da koristim 3g.![]()
probaj sa ovim APN settings-om
http://www.unlockit.co.nz/mobilesettings/settings.php?id=234
Zamolio bih vas za predlog koji plejer da instaliram i da li treba da instaliram antivirus i koji?Uopste ako mozete da mi kazete koji programi su neophodni da bi osnovno funkcionisalo kako treba.Hvala unapredMislio sam na plejer za HD filmove:wave:
Samo pazi da bude ovakav trokraki a ne onaj sa 4 kraka za 10inčne tablete jer pokriva tastere a i ne može svaki da se dovoljno zatvori da bi uhvatio 7icu. Imam i za šoferku i za naslon (prvo sam se zeznuo i kupio taj sa 4 kraka) pa sad menjam nosač a koristim istu "ruku" u zavisnosti jel koristim ja ili klinci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari