Ziv bio,stvarno ne znam sta bih bez tvoje pomoci.Pozdrav iz SM:wave:
Moj apsolutni favorit za čitanje je mantano reader, najlepši je i najfunkcionalniji.
Па можда није у односу на iPad или на Samsung Galaxy Tab 7.7, али је много бољи, а често и дупло бољи од свих кинеских седмица које се код нас продају.Baterija mu nije jaca strana!
Odličan je za surfovanje a za gledanje filmova još bolji. Ja pored njega imam i tf300, što se tiče surfovanja, naravno razlika postoji ali nije presudna. Gledanje filmova na pomenutom ipadu zbog 4:3 odnosa strana nije baš najsrećnije rešenje, sem ako ne gledaš crno bele filmove...Pozdrav svima
Zanima me kakav je ovaj tablet za surfovanje i gledanje filmova? Deluje mi da je mali pa sam skeptičan da bih morao da se naprežem dok čitam jer bi slova bila mala dok surfujem? Recimo kod drugara sam koristio iPad prve generacije, on je čini mi se 10 inča i baš sam se oduševio uredjajem, prava veličina i za surf i za filmove, pa sam zato u dilemi... Gledao sam review-ove po youtube, i deluje da je ipak mali ekran, mada mi se opet čini da bi možda bio i OK.
Može neki savet, mišljenje?
Hvala![]()
Hvala na odgovoru, sve više sam zagrejan sada da uzmem Nexus 7.
Mada šta mislite, vredi li čekati Nexus 7 refresh? Čuo sam da će biti 2 GB rama, SD600 procesor? Možda ubace i kameru pozadi?
Malo da skrenem sa teme, ali koji biste 10 inča tablet preporučili a da ima da se kupi kod nas, naravno da ne bude nešto preterano skup, tipa do 300-350€?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari