Jesi našao neku narodnu verziju ili si kupio. Nije baš jeftin a nema demo. I kako si došao do dodatnih kodeka i koliko oni koštaju?
Verovatno isto to poručio od Kineza za $10Napokon sam nasao neku futrolu bas za nexus u jednoj radnji u bg da ne reklamiram. Stavrno je super kao one za ipad ima mogucnost da se postavi kao stalak i cvrst ima zadnji poklopac ali kad mi je lik rekao cenu umal nisam pao na dupe 4400din?! 'E sad da li sam ja nerealan ili su ovi likovi nerealni sa njihovom cenom.
Kad bi trebalo da izađe dock za N7?
ja tu ne vidim ivice uopšteIma,pogledaj po ivicama tableta kako je svetliji ekran.
ja tu ne vidim ivice uopšte![]()
Sad ce da te ispljuju samo tako:d.... kako smo brzo postali amerikanci ... majko mila.
Probijanje svetlosti na nexus 7 je veliki problem u zemlji srbiji.
svaka čast svima kojima je ovo najveći problem danas.
+1 Nije sto je moj ali stvarno.....
Ima,pogledaj po ivicama tableta kako je svetliji ekran.
Nemoj da te to nervira,ja to nisam primetio dok nisam na internetu procitao![]()
Vidi se, samo je i meni trebalo malo vremena da uočim na šta je Chobby mislio.
Nezgodno je jer je i ram crn. Ako ne vidiš na monitoru, probaj da podigneš brajtnes fotke u PS-u, pa ćeš videti kako ti se na levoj strani pri dnu i u donjem desnom uglu javlja svetliji momenat. Ali ako ga ne registruješ ni ovako uživo, boli te paja![]()
Ako ne vidiš svojim okom, uvek možeš i da kupiš ili pozajmiš one "night vision gogles" od nekog marinca, pa probaj da detektuješ onda. Ako ne vidiš ni onda, onda si slep, tj tablet ti i ne treba jer ne možeš da ga koristiš. Zar veruješ svojim očima ili nekom tamo forumašu.... comm'n...
Ja sam uzeo u "prakticnoj"radnji na cekove. 6 rata bez kamate, posto nisam imao toliko kesha odjednom. Cena u T....MS je odlicna.
Pozdrav
imam definisano nekoliko wifi konekcija (kuća, par poslovnih saradnika..). Kad izadjem iz kuće N7 je na tethering-u preko Note-a.
Kako da setujem da automatski prepozna definisanu wifi konekciju i da predje sa tethering-a na istu?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari