Mislim da mora data kartica, a inace bez dorada koje su jos u razvoju, 3g verzija se ne moze koristiti kao telefon, takodje mislim da moze da koristi 2g ako izaberes u opcijama, kao i kod telefona, ili oba pa sta uvati, mada tu cesto ume da brzo ide baterija zbog slabog signala kaci se na 3d pa na 2d i tako u nedogled... ako gresim neka me neko ispravi...
jel ovo probijanje pozadinskog osvetljenja cesta pojava ili da vratim uredjaj
jutros uzeh varijantu bez 3g-a i zagledam ga sada i primetim to, a takodje sam primetio da zadnji poklopac radi bas na tom delu gde je problem sa osvetljenjem :| naravno to je tesko bilo utvrditi u prodavnici
jel ovo probijanje pozadinskog osvetljenja cesta pojava ili da vratim uredjaj
jutros uzeh varijantu bez 3g-a i zagledam ga sada i primetim to, a takodje sam primetio da zadnji poklopac radi bas na tom delu gde je problem sa osvetljenjem :| naravno to je tesko bilo utvrditi u prodavnici
sta nije htelo da se prebaci? spojio si n7 kablom za pc i...
tablet cita sve zivo sto ubacis u njega. naravno da za neke treba posebna app. do skoro bih ti savetovao mx player ali sve vise filmova odbija da mi pusti sa hw dekodiranjem nego pusta sw. sada preporucujem dice player, pusta sve zivo + mozes da instaliras spoljni kodek i milina.
Izbacio mi je da nece moci da procita bla bla, kako vec. Znaci da ignorisem to, prebacim, a onda sa odredjenim playerom koje ste spomenuli pustim.
Ljudi, evo ako još neko ima problema sa lagom i sporijim radom N7 u poslednje vreme (i pored disableovanja Google Currents):
1) Ako već niste, disable Google Currents(može i ona druga opcija gde se ne disabluje nego se nešto uncheckuje)
2) Instalirajte aplikaciju Forever Gone https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kovit.p.forevergone&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3ZpdC5wLmZvcmV2ZXJnb25lIl0.
Slučajno sam naišao na ovo rešenje koje mi je dosta pomoglo jer mi je tablet u poslednje vreme osetno kočio. Pre nego što pomislite da pokušavam da vam uvalim viruščinu, udjite na link od google play iznad, idite user reviews i stavite da vam pokažuje samo reviews od korisnika Nexus 7, 95% su 5 zvezdicaEvo šta kaže jedan upućeniji lik:
''Nexus 7 has had a lag issue for many which is caused by missing TRIM commands on Samsung storage. The 4.1.2 update fixed this, but for it to take effect, the empty storage has to be completely filled and then those files filling it deleted. You can do it manually, but this application does the job perfectly, restoring the N7 to a lag free state''
Vi koji imate probijanje kako najbolje to primetite? To jest kada se najbolje vidi? Na crnoj pozadini?
Ja apsolutno nemam nikakvo probijanje svetlosti, kada se ukljucuje uredjaj skroz je crna pozadina i zaista nista ne primecujem.
Sto se tice potrosnje baterije i rezultata, postavicu ali cim se malo intenzivnije "poigram" sa tabletom posto ovih dana zaista nemam vremena da ga koristim previse.
Upali crnu pozadinu i u mraku pregledaj ivice ekrana.
Ja imam back light bleading odma ispod kamerice, na nekim slikama sto sam video da se ljudi zale na bleed imali su ga na istom mestu. Dali je i kod tebe ispod kamere ?
ne, kod mene je u donjem levom cosku :|
citao sam one fore o otvaranju tableta i dotezanju srafica, jel to probao neko (u stvari mora da je probao samo je pitanje ko :d )
inace je tabletic odlican, brz, lep, pregledan... samo avaj, zena hoce da ga usvoji![]()
Ljudovi ako neko ima problema sa Igo (ne radi zvuk kako treba... I slicno) nrka mi posalje na pm posto sam uspeo napokon da nadjem dobranu verzijucna kojoj sve radi kako treba
Izašao tapatalk for nexus tablets.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari