Za one koji se dvoume 3G ili Wi-Fi only, procitajte ovaj test:
http://www.theverge.com/2012/11/13/3639904/google-nexus-7-with-mobile-data-review
Za tu razliku u ceni ja mislim da je 3G mnogo bolja kupovina.
3g nije bolji, nego samo nekome prakticniji, tako da nema prevelikog dvoumljenja, i sama komparacija je pomalo glupava, jer su skoro isti uredjaji...
E sad da li je svako spreman da da dodatnih 6000 din, pri tome da bi koristio mobilni net, mora da uzima dodatnu karticu tj. placa dodatni paket samo da bi imao stalan internet na tabletu...
Uglavnom gde se tablet koristi, kuca, posao, kafic, ili neka druga javna povrsina, 99% ima neki wifi, ukoliko bas nema ili ste na putu, tu je tethering, i koristite isti paket kao na telefonu...
Meni je to prakticnije, pare nisu bile neki problem, ali me nije zanimalo cimanje sa dodatnom karticom, dok kome to ne odgovara neka uzme 3g verziju...
Cisto da se narod ne zbunjuje, da li je jedan bolji od drugog, uzmite ono sta vam treba, a uredjaji su isti, tj. odlicni
I da se dodam na originalnu Asusovu futrolu, i ja sam trazio takvu neku tanku, gelastu, i ona je skoro pa savrsena, jer izgleda kvalitetno i lepo prijanja, ali ima ogromnu manu sto nema magnet koji otkljucava tablet kad se podigne poklopac, tako da me to nervira, pa se nadam da ce Asus uskoro izbaciti neku doradjenu verziju a i verziju za 3g... a u medjuvremenu za nosenje, transport, pa i cuvanje tableta Hama futrola koju su mnogi ovde preporucivali od 1214 din je super...