Ne, ja sam slep i ne umem da čitam... Cena od 250$ je naravno odlična za taj hardver, ali mi nije jasno zašto posle te rečenice ipak tražiš da cena tableta bude 150 evra da bi ga kupio? Svašta, pa ti čekaj iPad Mini pa ga kupi po toj ceni ako misliš da će biti bolja kupovina.
Donosi mi sestra iz UK, kupljen direktno od Gugla. Okasnila isporuka, razbolela se beba, pa je odlazak odlozen, stize sutra, ako opet nesto ne omete.odakle si naručio, gdje ima da se kupi
Ne, ja sam slep i ne umem da čitam... Cena od 250$ je naravno odlična za taj hardver, ali mi nije jasno zašto posle te rečenice ipak tražiš da cena tableta bude 150 evra da bi ga kupio? Svašta, pa ti čekaj iPad Mini pa ga kupi po toj ceni ako misliš da će biti bolja kupovina.
pih, onda je UK super povoljna jer je dostava samo 10funti...
cekaj, Milane, a da li si dobio povracaj poreza??? a jabuko moja?!?
Covek je lepo rekao da mu 7" toliko ne odgovara da bi ovaj tablet kupio samo kada bi kostao 150 evra, sta tu nije jasno? Nije ni kudio ni tablet a ni njegovu cenu, samo je izneo svoje misljenje, sta ste ga napali kao da je Nexus sveto pismo. Meni licno 7" takodje ne odgovara, kao ni odnos stranica 16:9, jednostavno mi je 4:3 neuporedivo bolje za tablet, ali to je samo moje misljenje.
U Americi je cena 200$ (160e)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari