PDV jeste 20% cini mi se zato sto ima 3G modem u sebi. Ali opet je previse u odnosu na napolje. Voleo bih da ovi iz Asus-a daju komentar na ovu cenu.
PDV jeste 20% cini mi se zato sto ima 3G modem u sebi. Ali opet je previse u odnosu na napolje. Voleo bih da ovi iz Asus-a daju komentar na ovu cenu.
U njihovom call centru su mi rekli da je isporuka od 05. do 10.12.Kad stize 3g u pcpra, jel zna neko?
Hmmm,mozda sam malo neispavan ali mi nije jasno kako ce da funkcionisu micro usb i prikljucak za slusalice?
I da,ajmo vi koji ste kukali sto tablet nema 3G i malo vam 16Gb dajte neki utisak nama koji smo se zaleteli i bili ispaljeni?
Da li ima neki patch da mi sofverske tastere sa sredine prebaci u levi donji ugao ?
Zdravo svima! Imam nekoliko pocetnickih pitanja i puno bi mi znacilo ukoliko bi mogli da mi pomognete u vezi mojih nedoumica
Htela bi da uzmem Nexus 7 pa me zanima koji internet vi koristite? (nadam se da sam postavila pravilno pitanje a mislim da nisam)
Ja bukvalno na internetu provodim vise od 5h dnevno, gledam filmove, klipove na yt-u, surfujem sajtovima... pa me zanima sta mi vi preporucujete koji internet da koristim? Ne mogu da se nakacim na besplatan wi-fi jer zivim u podrucju gde to nije moguceMislila sam da uzmem neki paket kod mobilnih operatera pa da preko hotspota koristim net na tabletu (to sam ovde procitala da je moguce
) ali neko mi je rekao da ti paketi nisu dovoljni za moje potrebe
Je l' mogu da koristim internet preko internet modema na ovom tabletu i ako mogu, modem od koliko GB bi mi bio potreban?
Iz prethodnog ste vec zakljucili da sam potpuni laik pa bih vas zamolila da mi sto jednostavnije objasnite vase predloge
Hvala puno!)
Zdravo svima! Imam nekoliko pocetnickih pitanja i puno bi mi znacilo ukoliko bi mogli da mi pomognete u vezi mojih nedoumica
Htela bi da uzmem Nexus 7 pa me zanima koji internet vi koristite? (nadam se da sam postavila pravilno pitanje a mislim da nisam)
Ja bukvalno na internetu provodim vise od 5h dnevno, gledam filmove, klipove na yt-u, surfujem sajtovima... pa me zanima sta mi vi preporucujete koji internet da koristim? Ne mogu da se nakacim na besplatan wi-fi jer zivim u podrucju gde to nije moguceMislila sam da uzmem neki paket kod mobilnih operatera pa da preko hotspota koristim net na tabletu (to sam ovde procitala da je moguce
) ali neko mi je rekao da ti paketi nisu dovoljni za moje potrebe
Je l' mogu da koristim internet preko internet modema na ovom tabletu i ako mogu, modem od koliko GB bi mi bio potreban?
Iz prethodnog ste vec zakljucili da sam potpuni laik pa bih vas zamolila da mi sto jednostavnije objasnite vase predloge
Hvala puno!)
ćao
Taj koji ti je rekao da ti net preko mobilnih operatera ne bi radio posao... bio je potpuno u pravu.
Pretpostavljam da trenutno imaš računar (laptop/desktop) i da na njemu surfuješ, gledaš YT, itd. Ako je tako, onda bi ti najjeftinije bilo da taj net na koji je računar priključen podeliš sa tabletom tako što ćeš napraviti svoj lični wifi hotspot (i odgovarajuće ga zaštitiš). Idealno bi bilo ako imaš internet preko ADSL-a ili kablovske gde ti je računar mrežnim kablom vezan na modem. U tom slučaju bi kupila ruter sa wifi-jem (recimo 30-40eur) pa ga priključila na modem umesto računara. Onda bi se dalje uređaji kačili na ruter: računar kablom a tablet wifi-jem. Malo je komplikovanije ako imaš modem koji je povezan sa računarom preko USB-a. U svakom slučaju, napiši šta trenutno imaš pa ćemo dalje da razrađujemo.
poz, Vasa
Hvala na odgovoru![]()
Trenutno imam desktop racunar ali planiram da ga dam sestri od ujaka kad kupim tablet. Trenutno koristim gronet internet -Arhivirani internet paket:3072 Na ovom linku mozes pogledati sve http://www.gronet.rs/cenovnik/privatni-korisnici
Poz
Vidim neku akciju, uplatis 4 pretplate unapred i dobijes wifi ruter, to ti treba![]()
Da, to izgleda kao najbezbolnije rešenje.
Samo, ja ne bih baš žurio sa poklanjanjem desktopa. Nije 7" tablet ni blizu tome da može 100% da zameni računar.
Ja racunar koristim samo za net i pisanje diplomskog a nadam se da cu diplomski zavrsiti do kraja marta, aprila pa sam posle diplomiranja mislila da ga dam sestri. Tako da je to otprilike 4 meseca
Samo ne mogu da nadjem kakav wifi ruter dobijam ako uplatim 4 pretplate unapred, da li je 3G? Pretpostavljam da onda treba da uzmem N7 32GB 3G
Na ovom linku sto si postavila imas info za ruter. Koliko ja znam 3g WiFi ruter ne postoji, tako da ti ne treba 3g nexus 7, osim ako planiras da surfujes na mestima gde nema WiFija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari