Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Evo moje futrole, kupljena na ebay, uz pomoc kolege forumasa, djalfa, kome se jos jednom zahvaljujem:
1.jpg
2.jpg
Svidja mi se zato sto moze da se postavi ovako, za gledanje filmova, i sto se automatski otkljucava kad se otvori. Uz to, kupio sam i OTG kabl, ali ga jos uvek nisam isprobao

Videh i ja taj model sa 32gb. Oko 29.000 je. Mislim da je to ok cena :)

Gde ima za 29k, jel 3g?

e ljudovi da li je neko uspeo i na koji nacin da nakaci 3g usb modem preko OTG kabla na nexus

Sta se preporucuje za ciscenje ekrana? Neko sredstvo ili sta vec. Provalio sam da imam kruzni otisak na ekranu koji sam sasvim siguran da nisam ja napravio. Jedini nacin da se vidi je kad je ekran prljav ili zamagljen. Probao sam sa vodom i raznim krpicama da skinem ali jok

Sta se preporucuje za ciscenje ekrana? Neko sredstvo ili sta vec. Provalio sam da imam kruzni otisak na ekranu koji sam sasvim siguran da nisam ja napravio. Jedini nacin da se vidi je kad je ekran prljav ili zamagljen. Probao sam sa vodom i raznim krpicama da skinem ali jok

Plavi Mer za staklo poprskas na magicnu krpu i onda obrisi ekran. Nikako ne prskaj direktno na uredjaj.

Probao ali nista nisam uspeo,jednostavno ovaj krug je bas konstantan. Sve se super izbrise i taj krug se ne vidi ali cim se ekran zamagli ili isprlja pokazu se konture kruga koji kao da je fabricki tu . Ekran nema nikakvih ostecenja na tom mestu ili ogrebotine

Defekt u proizvodnji stakla ekrana. Reklamiraj.

Imam ga vec dve nedelje, a to se zaista ne vidi pri radu bilo kakvom

Imam slicnu situaciju, samo sto je kod mene rec o liniji debeloj oko 1cm, koja lici na ogrbotinu. Kao da je neko najsitnijom smilgrom ogrebao. Primetio sam je posle 2 nedelje. Kad se ekran obrise, ne vidi se nista, cak ni pod jakim svetlom. Ali vidi se kad je prljav ili kad ga obrisem vlaznom krpom. Vrrovatno defekt u izradi. U svakom slucaju, ne smeta znacajno.

Kako kod vas radi IGO? Kod mene pise reading IMEI pa izbaci. :) Treba mozda root?

Ne treba root, meni to stoji nekoliko sekundi i onda se pokrene igo... Probaj da instaliras neki drugi igo.

I meni se taj otisak pojavio nakon nekog vremena, da kada je ekran zamagljen ili prljav. Ne može to da se skine, kada trljaš malo energičnije i duže to mesto onda nestane tj. ne vidi se, ali kada onako ostaviš malo dah na ekranu pojavi se ponovo. Meni deluje kao da je neko ostavio otisak sa unutrašnje strane ekrana, nerviralo me je ali sada i ne obraćam pažnju. Eto nisi jedini. Ovaj uređaj koliko god da je dobar, ipak ima previše propusta za moj ukus.

Imam slicnu situaciju, samo sto je kod mene rec o liniji debeloj oko 1cm, koja lici na ogrbotinu. Kao da je neko najsitnijom smilgrom ogrebao. Primetio sam je posle 2 nedelje. Kad se ekran obrise, ne vidi se nista, cak ni pod jakim svetlom. Ali vidi se kad je prljav ili kad ga obrisem vlaznom krpom. Vrrovatno defekt u izradi. U svakom slucaju, ne smeta znacajno.

Cvele baš je tako i kod mene, u pravu si, više liči da je ogrebano onom vodenom šmirglom nego na otisak i pojavilo se posle par nedelja.

Zanimljivo je da kada se lepo izglanca, ne vidi se bas nista, ali nista, cak ni pod najvecim uglom. Trebalo mi je dve nedelje da primetim. Ocigledno je da je najslabija tacka ovog uredjaja kvalitet izrade. Primecujem krckanja, onda i ovi propusti na ekranu, kad se pritisnu krajevi ekrana, slika hoce da se razliva na tim mestima. Sa druge strane tu je fantastican hardver. Na sledecim modelima jednostavno moraju sda upotrebe kvalitetnije materijale i bolje uklope sve to.

Glupo receno ali mi je bar malo lakse da znam da nisam jedini, meni ovo zaista ne smeta zato sto nema teorije da se to vidi utoku rada. A zaista ostalih primedba na kvalitet nemam ,niti ima krckanja niti slucaja sa iskakanjem ekrana .... Tako da ne znam ni dali da ga nosim na reklamaciju

Neko ce to da primeti kada ga, ako ga budes prodavao, a onda ce cena zbog toga da se obara. Ne vole ljudi tackice, ogrebotine itd...ja bi to na reklamaciju.

Radi li nekome wild blood 1.08 ili 1.09? Kod mene krene, prodje verifikaciju itd i izbaci posle uvodnog skrina. Isto tako ni zen pinball thd ne rade sve table samo jedna. Nexus nije rootovan.

Koja tabla ti ne radi? Meni radi avengers i probao demo civil war. Rootovan 4.2.1

Da li neko moze da objasni kako da proradi na ovom tabletu flesh animacije.
Nervira me vec nekoliko dana, 10 puta instaliram kako pise i opet ne radi.
Tablet koji kosta 100e bez problema otvara flesh aplikacije, a ovaj nece, bas glupo i bezveze!

Šta nema flash support kad ima? Zašto ne odgovorite čoveku nego pišete gluposti? Izvoli iako je bilo milion puta. Skini, instaliraj i u firefoxu enabke addons. Uživaj.
http://db.tt/NzNiAirP

Vrh Dno