Sta se preporucuje za ciscenje ekrana? Neko sredstvo ili sta vec. Provalio sam da imam kruzni otisak na ekranu koji sam sasvim siguran da nisam ja napravio. Jedini nacin da se vidi je kad je ekran prljav ili zamagljen. Probao sam sa vodom i raznim krpicama da skinem ali jok
Ja sam probao dva Huawei i jedan Alcatel X500 i nisam uspeo. Probao sam sa PPP Widget.e ljudovi da li je neko uspeo i na koji nacin da nakaci 3g usb modem preko OTG kabla na nexus
Sta se preporucuje za ciscenje ekrana? Neko sredstvo ili sta vec. Provalio sam da imam kruzni otisak na ekranu koji sam sasvim siguran da nisam ja napravio. Jedini nacin da se vidi je kad je ekran prljav ili zamagljen. Probao sam sa vodom i raznim krpicama da skinem ali jok
Imam slicnu situaciju, samo sto je kod mene rec o liniji debeloj oko 1cm, koja lici na ogrbotinu. Kao da je neko najsitnijom smilgrom ogrebao. Primetio sam je posle 2 nedelje. Kad se ekran obrise, ne vidi se nista, cak ni pod jakim svetlom. Ali vidi se kad je prljav ili kad ga obrisem vlaznom krpom. Vrrovatno defekt u izradi. U svakom slucaju, ne smeta znacajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari