Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Posle updatea ne radi mi location service u google now tj prijavljuje da je iskljucen iako nije. Probao on off restart al nista ne pomaze. Jel jos kod nekog takva situacija.

To se meni desava na Nexusu... Tako da je moguce da je novi bug. Samo ti se pojavi prozorce da prihvatis uslove koriscenja lokacije jel tako?

Stigli N7 3g u G.
34990din + poklon Logitech slusalice H130.
Inace to je Asus-va preporucena cena.

Poslednja izmena:
Jel vam svima stigao 4.2.1. update? Meni na 32 gb (JOP40C) jos nije!

Kako laguje ovaj 4.2.1. Ovo je žešća šitina. Kako sam se zeznuo što sam prešao sa Paranoida:banghead:

Da li si probao da iskljucis sinhronizaciju za Google currents? To je nekima resilo problem.

Jesam probao sam ali ovo je daleko lošije od 4.1. Dosta ljudi ima isti problem. Ne znam ni sam što sam flešovao:).

Videh da se ljudi žale na performanse, ali ja ne uspevam da vidim razliku između 4.1.2 i 4.2.1.

Moguće da ne kači sve podjednako, ali nemam pojma od čega zavisi.

Od pre nekoliko dana sam postao vlasnik ovog tableta (32GB) wi-fi only.
Imam par pitanja ako je neko raspolozen da mi odgovori posto sam nov u android svetu.
Koji je poslednu update za ovaj tablet?
Kod mene pise 4.2.1 JOP40D?
Da li smem da skinem onu nalepnicu sto je pored zvucnika pise tu valjda serijski broj i tako to, i to je u garanciji, ali kapiram da taj broj ima jos negde unutar tableta pa to mogu da skinem, ali eto opet da pitam.

I tebe mrzi da pročitaš par postova iznad?

Imam moj post na na 136-oj strani gde sam napisao da je stigao 4.2.1,to je poslednji update.

I mene nervira mada je još nisam odlepio,od upotrebe već počela sama da se odlepljuje pa će uskoro najverovatnije u korpu.

Opa izgleda da je nova primo launcher u pitanju. Instalirao Apex i sada je mnogo bolje jejjjjjjjj.

Pa tu je serijski broj....Na Transformeru sam skinuo, mada sve gledam da i na nexus-u skinem. Jako me nervira, non-stop kacim prste....

Koliko se ja secam, nisam ni imao tu nalepnicu, ili sam je pak odlepio istog trenutka kad sam ga otvorio :)

Hmmm,mozda sam malo neispavan ali mi nije jasno kako ce da funkcionisu micro usb i prikljucak za slusalice?

I da,ajmo vi koji ste kukali sto tablet nema 3G i malo vam 16Gb dajte neki utisak nama koji smo se zaleteli i bili ispaljeni?

Poslednja izmena:
Preko ona 3 pina sa strane tableta. Preko njih imas punjenje/vezu sa PC-em i audio out.

Pazi kada ladno nisam primetio te pinove.

Vrh Dno