Ja koristim S2 + N7, mada realno S2 koristim sve više samo kao telefon i hotspot (i eventualno kad sam baš na ulici negde, pošto N7 ipak ne nosim u džepu).
Čak sam i upotrebu desktopa dosta smanjio u korist N7.
Ako te ne mrzi, čekaj, ali koliko god čekaš uvek će se pojaviti nešto bolje i jeftinije odmah iza ćoška, samo ako sačekaš još malo... Kupi ga tamo gde je najjeftinije, svi ionako dobijaju uređaje sa istog mesta, nemaju kvarovi veze sa prodavnicom. Imaš garanciju 2 godine, a ako ga kupiš preko neta možeš da ga vratiš u roku od 14 dana ako nisi zadovoljan sa njim.Da li da kupujem N7 sad ili da cekam praznicne popuste (ako ih bude na ovaj tablet) i u kojoj prodavnici preporucujete da ga kupim (iz Gigatrona sam skontao da se svi kvare) ?
Nego, da li je neko rutovao N7 koji je na JB 4.2? Ako moze neki link do uputsva bio bih zahvalan.
generalno, kako ste zadovoljni nexusom7? vrlo se omisljam da note zanmenim za nexus7+nexus4... smorio me TW 😀 ima li neko ovakvu kombinaciju ili da je napravio ovako neku zamenu.
Hvala na odgovoru, sacekacu onda jos par dana cisto da vidim oce negde biti jos malo jeftiniji 😀Ako te ne mrzi, čekaj, ali koliko god čekaš uvek će se pojaviti nešto bolje i jeftinije odmah iza ćoška, samo ako sačekaš još malo... Kupi ga tamo gde je najjeftinije, svi ionako dobijaju uređaje sa istog mesta, nemaju kvarovi veze sa prodavnicom. Imaš garanciju 2 godine, a ako ga kupiš preko neta možeš da ga vratiš u roku od 14 dana ako nisi zadovoljan sa njim.
Juce mi je konacno stigla futrola sa DX-a. Poruceno 11-og oktobra, javili da su poslali 14-ok oktobra, a stiglo tek juce. Pa cisto da zna jos neko ako ceka...
Ne mogu da rutujem. Kad pokrenem Nexus Root Toolkit 1.6.0 izlazi mi ADB status i tako beskonacno. Gde mi je greska?
I da li prvo ide opcija Unlock pa onda da ga rutujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari