Arhitektura OS-a, ali najvise dve reci - garbage collection. Ako arhitektura Androida ostane ista trebace mu exponencijalno vise RAM-a(ne bukvalno ali mnogo vise) da ostane u rangu sa iOS. Kada ja pricam o iOS sa tehnicke strane, svi pljuju, ali uvek kazem - telefon je spoj hw i sw, i te dve stvari stvaraju jedno iskustvo koriscenja uredjaja. Ne bih opet da zalazim i pricam zasto je iOS meni bolji, jer zaista ne zelim da flameujem niti 50 strana da objasnjavam da mi nije bitno da gledam prazan wallpaper na ekranu kada koristim aplikacije na telefonu a ne zevam u prazno...lol kolka razlika u brzini a ista cijena.
Nije mi jasno kako ne moze da sacuva aplikacije u multitaskingu a ima 4gb rama.
Ako nesto ne razumes, nemoj da odvalis glupost...Nije da ne moze nego nece
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Postoji nesto sto se zove ogranicenje tehnologije odnosno arhitekture... Mogli bi, ali to je Sizifov posao...+1
Da, po svoj prilici je to, ako bi iko trebalo da zna da optimizuje i utegne android to su guglovi programeri.
Ili ipak ne?![]()
Plugging in a pair of headphones causes moderate damage to stereo quality and introduces a tiny bit of extra distortion. Neither is too big a deal, but when coupled with the loudness drop to just above average you are no longer looking at a class-leading performer.
Rather impressively, there's no degradation when you plug in a pair of headphones. The scores between the two tests are so evenly matched that it’s impossible to tell the them apart if you don’t see them. So an excellent performance here, which would have been perfect if the volume was slightly higher.
kako "nikako" da se nauce kad je ovo tek prvi zvanicni googlephone.Nikako da se nauce da treba ceo paket hardvera da odrade:
kako "nikako" da se nauce kad je ovo tek prvi zvanicni googlephone.
a ako sam i neka picajzla za zvuk imam bar jos 5-6 modela sa vrhunskim zvukom i raznim audio opcijama sa sve audio jackom na koji mogu da prikacim moje (ne bas jeftine) sluske, nego da dajem tim apple lopinama jos i 150 evrica za airpods ili da budzim onaj nakaradni lighting adapter da bih prikacio svoje.
To ih i dalje ne opravdava, obzirom da traze premium cenu za uredjaj...onda je valjda red da ga upotpune sa svih strana... S7, Note 7, HTC 10 imaju odlican audio izlaz
Nije šija nego vrat.To Googlephone, made by Google i ti fazoni... slicno je bilo za Google Nexus One iz 2010. godine. Mogu da lazu one koji su se rodili juce, mi ostali smo ovo vec videli. Klasicna marketinska papazjanija. Promenili ime, nalepili veliku cenu i sad je kao prvi Googlephone i tako to. Ista stvar kao Nexus, samo se drugacije zove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari