Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Htc je doa već 2god. Nema to veze sa cenom.

Pričam ti o konkretnom slučaju sa pixelima ,da su 450$ ne bi se prodavali kao sada na 650$. Tako radi prosečan mozak prosečnog kupca

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zato možemo da se oprostimo od povoljnjih "nexus" telefona u budućnosti...
Ovce za šišanje...

Poslednja izmena:
Treba sacekati da prodje barem 3-4 meseca pa onda videti kako ide prodaja i koliko ih se prodalo.

Ma cim ide preko operatera u usa i kinta je ulozena bice sigurno prodaja petostruka veca nego neksusi. Naravno ne moze preko noci da se dodje do desetina prodatih miliona za jedan mesec

Naravno da ce biti veca preko operatera,ne sumnjam u to. Fora je sto oni nigde nisu hteli reci koliki broj nexus 5x i 6p su prodali. Bice prodaja veca al samo u americi,van nje tesko. Zato me zanimalo koliko su 5x i 6p prodali u celom svetu ali to nece da kazu.

Fora je sto oni nigde nisu hteli reci koliki broj nexus 5x i 6p su prodali. Bice prodaja veca al samo u americi,van nje tesko. Zato me zanimalo koliko su 5x i 6p prodali u celom svetu ali to nece da kazu.

uploadfromtaptalk1478179635591.jpguploadfromtaptalk1478179642145.jpg

Sent from my D6503

Znaci po ovome ispada da su nexus 5x i 6p prodali sve ukupno 5.5 miliona. Pa i nije neka cifra

Šta znače ova dva grafika, šta je gornji sa 1.8 mil za 6p a šta donji sa 2.9 za huawei Nexus?

I meni malo nelogično, a i ova brojka za nexus 6 mi deluje nestvarno ...
Ispade skoro isto kao nexus 4 ili 5 ?

Poslednja izmena:
Manji pixel. Fisher review

[youtube]_OQZphA24js[/youtube]

Telefon od 800$ snima mono zvuk, koji je izgovor za tako nešto?

Telefon od 800$ snima mono zvuk, koji je izgovor za tako nešto?
To je danasnja realnost, imas isto tako dosto nekih nebuloza na Iphonu pa ga svi pazare, zasto bi jedan Google phone imao stereo snimanje.
Fanboy ekipa bi odma rekla:

Pa kome to jos treba :-D

I kakva je 950? Jel razbija?

Ali najjače mi je pljuvanje androida a veličanje wm a čovek koristi android i nema nameru da se vrati na windows :)
Totalni hit :)

Sent from my Redmi Note 3

Pa to ti je ono druge hvali, mercedesa vozi, kao Danilo ranije :) lg ovo lg ono a cepa se note 4 :)

Ali najjače mi je pljuvanje androida a veličanje wm a čovek koristi android i nema nameru da se vrati na windows :)
Totalni hit :)

Javlja se i Pomocnik Sundjer Boba :D
Care gde sam ovde pljuvao Android? Stereo mod je onaj deo price gde je potreban drugi mikrofon, znaci hw ... I gde sad velicam, WM ? citiraj molim te.
Znaci ne sme nista da se pise o Pixelu a da se deca ne naljute iako ne koriste Pixel-e , nego Nexuse koji su btw proslost.

Poslednja izmena:
Nemoj da se praviš englez sada, non stop bacas hejt na android u wm temi a kad te ljudi pitaju što se ne vratiš na wm i prodaš đubre od androida onda se grbaviš.

To i dalje ne daje odgovor zasto premium uredjaj poput Pixela nema stereo mod pri snimanju videa. Ja u offtopic sa tobom i ekipom ne zelim da idem, vi ste za to specializovani.

Hmmm.. niko da zakači review mladog nam crnje :) čudi me da ga ovako pljuje ,pukla ljubav sa googlom ?

[youtube]LR708uA4zQ8[/youtube]

Pljuje? "Best Android Smartphone"?

Na startu za izgled, zvučnik ( po njemu najgori ove god od svih mobova ) i ip67.. nisam realno odgledao do kraja jer je počeo da smara na pola klipa :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno