Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa šta znam ,ovaj s821 je nešto kao s801 u odnosu na s800. Koliko znam u svemu je bio bolji iako je bio blago oc

Imace veci PVS bin svakako.

To ,manje struje će da vuče .

Ali džaba pišemo uveren sam da ne idu u nexuse nove. Možda eventualno u ovaj Marlin od 600e zbog daydreama

Pa šta znam ,ovaj s821 je nešto kao s801 u odnosu na s800. Koliko znam u svemu je bio bolji iako je bio blago oc
S801 bese malo bolji od S800 ali znamo svi sta se desavalo sa novijim SD tako da im nista ne verujem i poprilicno sam ubedjen da S820/821 ima da sakate trajanje baterija svih uredjaja ove godine.

Tek od S830 mozda bude nekih pomaka ali su male sanse da bude bolji od Exynosa kada su grejanje i potrosnja u pitanju.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
9bb95b6522a5d89e6f88d68a8b9a9d78.jpg

Prosto mi je nevjerovatno da ne mogu poslije 2 god da izbace krteni soc.

Sent from my D6503 using Tapatalk

I oko 170k na antutu sa 1080p ,znam da je nekim ljudima to bitno :)

Meni nije neverovatno. Kad imaš dominantan položaj onda se ulenjiš i briga te. Kao i Intel na desktop.

Tebi deluje da se google ulenjio? Meni deluje da se konkurenciji tresu gaće.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pričam o Qualcomm. :D
A Google radi na univerzalnom OS ako tu *****u podršku, nema nade za njih. [emoji14]

Polemisemo o Qualcomm-u.

Sent from my D6503

Mozda je bolje da ima ispeglanu verziju S820 nego tu oc-ovanu, mizerno "bolju" novu 821 koja moze da bude nepredvidiva kada su potrosnja i zagrevanje u pitanju.

Sent from my D6503

821 je upravo to što priželjkuješ.
Revizija je u pitanju, a ne novi dizajn.

"According to a reliable source, Google plans to hold a major event focusing on hardware October 4th. It will use the event to announce its new Pixel-branded smartphones Pixel and Pixel XL, a 4K Chromecast, fully detail Google Home, and reveal the company's in-house design for a Daydream VR viewer device (Google previously confirmed this was happening)."

http://www.androidpolice.com/2016/0...oogle-home-daydream-vr-viewer-on-october-4th/

Nexus je mnogo zvucnije ime. Ovo me podseca na nokija/ms imenovanja. Uzasno!

Ово је послао 6п!

Pixel i Pixel XL.. Kao neki Alcateli od 150/200$, uzas.

Sent from my D6503

Zar je nekog korisnika stvarno briga kako će se "zvati" modeli?
To je posao za marketing prodavca. Meni kao kupcu je to sasvim nebitno.

Nije toliko bitno ali stvarno ne vidim razlog za promenu Nexus naziva i to u neke koji asociraju na raspale Alcatel uredjaje (Pixie serija).

Sent from my D6503

Već imaju Pixel tablet, i nije toliko čudno.

Očajnog li imena... Bolje onda onaj Silver da su progurali

Sent from Z5

Mene me vise zanima ona glasina dal ce biti vanila Android ili ce da rokaju neki skin preko, nek se zove i mirko ako hoce

Da li su im ono bile zvanicne cene, 450e za jeftiniju verziju bese ?
Nisam pratio temu skorije i slucajno videh negde na netu.
Previse novca ljudi moji, svake godine samo dizu cene.

Bolje nexus 10x nego pixel ***.
Nije mi jasno što nisu nastavili sa nexus-om, samo da su dali gas sa marketingom..

**** ih pas.. nemaju sluha pa to ti je ,lepo sam rekao šaka hipstera.
Naravno opet sam pogodio da beže od iphona
4. Oktobar, ipak je bils tacna informacija... Treba docekati.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Hahaha al stvarno prva asocijacija onaj pixi alkatel za taksiste

Sent from my iPad using Tapatalk

Pixel je ChromeOS laptop, sadasnji CEO je bivsi sef Chrome razvoja tako da uopste ne cudi ovaj potez. Mene bas briga kako se zove dok nudi ono sto ja trazim od Android uredjaja. Mislim da su se neki malko zbunili, Nexus linija nije brend vec linija Android uredjaja namenjenih developerima prvenstveno.

Baš tako, znaju oni šta rade ...
Ovo mu dođe kao nov korak u razvoju :)

Sve se tačno zna sem cena :)
Ko će dočekati i taj Info

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno