Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vjerujte mi da u 80% prodavnica u Pg ne znaju ni prodavci sto je to nexus. Kako su me nekoliko puta pogledali da se coek zaprepasti. Jednostavno kod postoji Iphone, Galaxy, i ponedje se provuce Lg, Huawei i Htc vrloo rijetko. Sony je egzotika isto.

Sent from my D6503 using Tapatalk

A dobro cg je specifična,tamo svi furaju ip :)

Ili IP ili Samsung.Cak ni za Sony i Htc nisu culi :D

Sent from my Sony Xpeira Z2

mene pitaju "a sta je to" i za nexus i za smer koji studiram :D tako da to cujem maltene svaki dan :D

Jeste pročitali ovo da se Nexus serija gasi?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nije porblem sto gase nexus (kontam da samo menjaju ime)..problem je sto izgleda odustaju od cistog androida..

Odustaju od cistog androida? Pa ja onda vise ne vidim poentu tog telefona. Gde su to rekli?

Ako gledamo i ovo danas nije cist cist android, jer je gugl uveo dosta svojih aplikacije koje nema u aosp-u. Tu se verovatno misli na nov launcher, novu asistent aplikaciju. Sigurno ga nece pretvoriti u lg ili samsung softver [emoji23]

Bar to smeće nije teško počistili, a svakako i danas imamo verzije unbloat i za Nexus 5.

Sto? Dobra su Google resenja, vecina njihovih app je ok. :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Dobra i možeš da ih koristiš i na drugim telefonima.

Google ne može da napravi nečistu verziju Android-a. Kao što ne može ni da napravi nečistu verziju Chrome. To je to, jer je njihovo i oni diktiraju šta je norma. To što su bazirani na AOSP i Chromium je nebitno.

Pa onaj text na bugarareni je izvorno ustvari taj text koji si ti zakačio sada :)

Klasika - android central ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni se takođe sviđa ime nexus, šteta što ga ukidaju..

http://m.androidcentral.com/qualcomm-details-changes-coming-snapdragon-821

The Snapdragon 821 retains the Kryo quad-core CPU cluster, but the cores are now clocked at 2.4GHz, providing a 10% bump in performance over the Snapdragon 820. The Adreno 530 GPU has also picked up a 5% increase in speed to 650MHz, and SoC boasts a 5% uptick in energy efficiency when compared to the Snapdragon 820. Like the 820, the Snapdragon 821 is based on the ARMv8-A instruction set and is manufactured on Samsung's 14nm second-generation FinFET LPP (Low Power Plus) node.

Qualcomm also mentions that it has optimized the Snapdragon 821 to reduce app load times by 10% and speed up the boot process by 10%. The UI optimizations and performance tweaks should provide "smoother scrolling and more responsive" browsing experience.

Šteta što preskače nexuse /gphonove

Poslednja izmena:
Da, bas treba verovati qualcomm-u kada je potrosnja u pitanju, tako su isto obecavali za S808, S810 i 820 pa svi znamo koliko ih je Exynos odrao na tom polju :)

Sent from my D6503

Istina :)

Gledam sada ove satove na ifa i setih se da google izbacuje 2 sata zajedno sa ova 2 moba.. to će možda biti i zanimljivije od Nexus mobova :)

Evo ja živ nisam za satove

Ti si hejter ,to sam i ja mislio dok nisam koristio ovaj shit od xiaomi band2.. sada bih uzeo sat sa android wear samo tako :)

Satovi sa baterijom od jednog dana = čuvar plaže u zimskom periodu :D

Ionako ne volim da spavam sa satom tako da isti đavo.. umesto da ga ostavim pored sebe stavim ga na magnetni punjač

Ne vidim poentu kupovine sata s malim ekranom koji je bezvredan posle šest meseci.
Kad za te pare možeš da kupiš klasičan koji je sasvim u redu i decenijama kasnije, možeš i da ga daš nekome posle...

Gear fit, sumnjam da ću ikada ponovo uzeti nešto toliko meni korisno, a da manje košta...

SM-A9000

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno