Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volim i ja ali razum je razum. Pa od 2016. nexusa po toj ceni koju najavljuju ocekujem da opravda te pare.

Poslednja izmena:
sta je bre ovo .meni kao na starim meizu flyme uredjajima :) google povileneo..

duli tap napokon.. mnogo potreban kada je citac otiska pozadi.

Top hardver, bolja izrada. Cak i 6p izrada je ocaj u odnosu na top huawei telefone. Cena nek bude u rangu s7e.

Sta fali hardveru majke ti? Aj nemoj dzaba da trolujes

Sent from my Nexus 5X

Izrada bi trebala biti top što se tiče skupljeg modela...

Mene interesuje Sailfish, pored onog što sam nabrojao neka bude kvalitetan polikarbonat i neka baterija bude 15-20 bolja od 5X ja lično sam zadovoljan.
Kamera će biti kao na 5X/6P ili malo bolja.
Displej mi nije briga, storage po svemu sudeći takodje neće biti problem.
Jedino još cena... (450-500 evra u Srbiji na samom startu... nagadjanje jeste, ali rekao bih da su izuzetno male šanse da će u startu kod nas biti ispod 450€).

Imaš sve spec makar u 5,6 postova u ovoj temi..

Sent from my Redmi Note 3

Ne nego ne razumem stvarno sta hoces da kazes. Jel imaju snapdargon 820 i 4G rama? Pa note 7 je juce predstavljen sa tim identicnim hardverom, sta jos hoces??
***...samsung je fensi i veci hipi u svetu bude za njim.[emoji2]

Realno koga bole toliko za hardver u neksusu?Dzaba svima ostalima i procesor od belog zlata kad posle prvog apdejta svi pocnu da kukaju na bateriju, memoriju, zakucavanja, sto su pukli bubreg i po na telefon, a kasni im nova verzija bla bla..
Softverska podrska je i dalje broj jedan kad je neksus u pitanju, pa onda sve ostalo.Kome smeta, tu su im uvek fensi uredjaji.

Ako je tako sto onda kupujete aktuelne nexuse kad ih dere obicna petica. I naravno da cu uvek traziti sto vise to bolje za svoj novac. Ako za iste pare imam bolji hardver naravno da cu otici na to. Postoji i cyanogenmod ne mora se placati toliko samo za softver. I kakav crni krsten software, sto prelazite odma sa stock-a na razne romove kad vam 5x ne moze ukesirati preko 250mb...

Sredjeno je to kesiranje.
Najveca briga oko novih Nexusa je baterija s' obzirom na 820. Ostalo ce sve biti odlicno za vise godina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikakva briga oko baterije. Da je tako niko ne bi uzeo nijedan nexus.

Sent from my Nexus 5X

Zbog baterije? Pa N4 i N5 su imali slabu bateriju pa su se prodavali.

Pa to i kažem, nexus će uvek imati slabiju bateriju, i tu nema neke velike brige.

Sent from my Nexus 5X

Bilo bi odlicno kada bi na tome poradili malo posto su kameru sredili (i to je uvek kasnilo za konkurencijom).

Velike stvari spremaju za tog asistenta ,šteta što 90% stvari neće biti korisno van usa govornog područja

Sent from my Redmi Note 3

Baterija na 6p je bila bolja od 2015. konkurencije, takodje, za isti nivo je losija od konkurencije za 2016. Ok slazem se za 5x da je losa, ali to nije jedini nexus uredjaj. To sto vecina ljudi ovde ima 5x ne znaci da je on reper za google. 6p je najzaokruzeniji nexus do sada. Nema nijednu izrazenu manu i po meni pravi smer kretanja za sledecu generaciju. Unapredjenja uvek (i treba) da ima. To je poenta naslednika.

Ово је послао 6п!

5x nema losu bateriju, ima kao i svi drugi sa tolikom baterijom. Dobro uvek se nadju nubovi na forumu koji sa nekim fonom izvuku 8 ili 9 sati sot-a za dva dana, a ono telefon im stoji na minimum osveyljenju dok gledaju u wallpaper.

Sent from my Nexus 5X

Sto znaci da svi sa tolikom baterijom imaju lose trajanje.

Osim iPhonea, njemu traje 7 dana i 100 sati usage-a.

Sent from my Nexus 5X

Loš je bio galaxy nexus, s2... 5x je osrednja baterija

iPhone sa 1347 mah kida usage

Aj 5x, on je manji telefon, ali 6P ima lošu bateriju za telefon sa tim gabaritima.

5x je slaba baterija, kao sto je slaba na S6 i slicnima. Prosecna baterija je 6P.

Kada bi utrosio bar jedan procenat vremena na pisanje u iPhone temi sta sve ne valja dobio bi vec 10 puta ban od onog moderatora tamo. Ili je tamo sve faking savrseno?

Sent from my Nexus 5X

Vec sam dobijao banove za pisanja tamo. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno