Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce novi launcher buti dostupan zvanicno i za 5x ili samo za ove nove nexuse sto tek treba da se pojave?

Zavisi ,ako odrade n4 i n5 foru kao sa gel onda neće :)

Sent from my Redmi Note 3

Pa petica je imala najnoviji launcher

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali 4 nije dobila.. znači došao je sa 5 a 4 dobila updejt i ostao isti

Dobro cetvorka je vec bio mator fon, 5x i 6p su proslogodisnji modeli

Pa tada je i n4 bio prošlogodišnji mob čini mi se ?

http://www.androidpolice.com/2016/0...fication-shade-gesture-coming-on-new-nexuses/

Napokon da ubace još neke funkcije za fp dugme,jeste direktna krađa od huawei ali šta je tu je. Još samo da ubace app lock u stock rom i to je to.

Ispratite kako izgleda mob na animaciji i kako dole ne piše Htc nego G :)

Edit: inače smarač u komentarima napisao da u sledećih par dana izlazi sa release dejtom za nove nexuse :) to i cena se jedino čekaju

Poslednja izmena:
Verovatno nece podrzavati aktuelni neksusi, sa forom to je starija generacija fp senzora, iako huawei sa istom generacijom to moze da ucini.

Ово је послао 6п!

uploadfromtaptalk1470221902051.png

Ubedljivo najbolji hajpovi su oko Nexus uređaja :)

Na hardverskom polju sumnjam da ce biti nekih iznenadjenja. Mozda misli na softver

5.5" full metal unibody, skener pozadi, htc pravi. Leak-ovi sa androidpolice su tacni, info od testera.

Sent from my m8 using Tapatalk

Naravno da jesu.. oba su Htc. Ne samo taj veći . Specifikacija sa androidpolice su 99% tačne , čekaju se samo cene i datum predstavljanja

$499 za 5.5', zaboravih da napisem [emoji23]
Naravno da jesu.. oba su Htc. Ne samo taj veći . Specifikacija sa androidpolice su 99% tačne , čekaju se samo cene i datum predstavljanja

U *** to je odlična cena. Onda je manji moguć za 399$ .

Biće veselo..

Hehe :)
Znači oba metal - to je odlično !

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Treba docekati 4. Oktobar... Imam opciju 1+3 za €365, ne znam sta cu da radim.

Znači znaš i kada idu na tržište ? Velika šteta što ih ne guraju na tržište zajedno sa android N final.. :(

Čudi me da Nexus-i neće biti prvi sa v7.0, znači tačno je da će LG V20 biti prvi sa Nougat-om...

A ja mislim da će to Ipak biti note7.( Ako N izađe do 15og avgusta) Naravno posle 5x,6p i n6.
Totalno mi je nerealno da tako nebitan mob v20 izađe kao prvi sa android N

Poslednja izmena:
Misle prvi iz kutije sa android N ? To mi je baš teško da poverujem..

Misle valjda na prvi sa finalnom verzijom androida sedmice ...

A kako je to tačno moguće ? Izađe android N i 6p,5x i n6 ga odmah imaju. To jest posle par minuta.

Ako misle prvi telefon na čijoj kutiji piše dolazi sa android N opet mi je teško da poverujem da je to v20

Treba docekati 4. Oktobar... Imam opciju 1+3 za €365, ne znam sta cu da radim.

Da uzmes OP3, naravno. Lako ces ga prodati ako bude trebalo. :)
A ja mislim da će to Ipak biti note7.( Ako N izađe do 15og avgusta) Naravno posle 5x,6p i n6.
Totalno mi je nerealno da tako nebitan mob v20 izađe kao prvi sa android N

Ja mislim da ce Note sa MM da dodje. A dok izbace N imace ga 10 uredjaja. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa to je sigurno ,ali mislim da će ota za android N krenuti za par nedelja. Ne vidim scenarijo gde će čovek koji iskesira 800e da čeka updejt 5meseci pogotovu ako android N final izađe u avgustu to jest isto kada i note7

A sto te to cudi kad je Samsung u pitanju? Kada su oni bili azurni po pitanju update-a? Note ce da ga dobije kad i S7 a to nece bas odmah.

Ovo je specifična situacija. Mob sa 6.0.1 ti izlazi oko 20avgusta na tržište ,flagship od 800e , a dan pre ili posle google predstavi android N final.

Nema šanse da će se čekati par meseci za updejt.. s7 i s7e su već druga priča ,tu će biti čekanja dosta :)

Nema sansi da ce N7 da dobije N pre S7 mnogo ranije. To su skoro isti telefoni. :)
Bas me zanima kako ce ovog puta da odrade. I, naravno, sta ce sve da bude losije od prve verzije softvera. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno