Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj, zar nisu rekli 5'' ekran?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ne mora da znači da će biti 5.2, ništa za sada nije 100% sigurno.
Isto kao i sa modelom procesora, MSM8996 je u Qualcommovoj nomenklaturi Snapdragon 820.
Budući da je 821 samo mrvu poboljšan i overclockan, možda će imati isti model number kao 820, kao što su zajednički imali Snapdragon 800 i 801 (MSM8997).

Nadam se da neće biti 5,2" ; daleko više odgovara 5" displej.
Voleo bih i Snapdragon 821 iako je slabo unapređenje u odnosu na 820.

Snapdragon 820 na full hd rezoluciji je otprilike isto što i Snapdragon 800 na 720p rezoluciji, snage viška koliko poželiš...
Ako 821 donosi veću potrošnju baterije (a biće veća po svoj prilici), nije nikakva šteta ako bude 820-ka, čak naprotiv.

Pa lako ce kroz kernel da se obori takt na S820 ako bude bilo potrebe. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prepiska na xda o tome da li će ljudi prelaziti sa 6p na htc nexus. Neki lik priča da će biti bolji note 7, a neko mu odgovara...
One great thing about the nexus 6p panel is that no matter how closely you stare at it, even if your nose is touching the screen.....you will never see one bit of touchwiz ever. [emoji23]

Da, 820 ima popriličan višak konjskih snaga za HD rezoluciju.

Nekima je to svetogrdje, ali kod mene je na Z1c je Snapdragon 800 underclockan na 1.7Ghz.
Na 1280x720 rezoluciji jede malu decu na tom kloku, pa zašto bi ga držao na stock vrednostima.
Hajde da sam gamer, mada i u tom slučaju na toj rezoluciji sumnjam da bi bilo potrebno.

Vidis li razliku u trajanju baterije?
Joco, odlican odgovor. :D

Pa dobro, ako ima bilo koliko dobro je.

Nema tu šta, Nexus "Sailfish" će biti odlična kupovina, pogotovo za mene koji ću konačno poslati u penziju Sony Xperia T.

Kinezi danas pišu da će jeftiniji Htc navodno biti oko 350$ ,ne znam odakle su izvukli tu Info..

Sent from my Redmi Note 3

To je i vise nego odlicno onda.

Glupi Kinezi iščupali Info iz nekog nebitnog sajta. A na njemu piše ovo..

As one can guess Marlin will be treated with the same metal quality as that of the HTC 10, so an all metal design. While the Sailfish will be using the combination of plastic and metal, the frame will be made of metal while the body will be using a soft plastic built as seen on the Desire line of smartphones from the Taiwanese manufacturer. The step is essentially a unsurprising one, using poly-carbonate (plastic) will help HTC to lower the cost of Sailfish, which is expected to be priced on the cheaper side (still above 350$ though). As for the 3d Render from earlier today, we aren’t too sure and still put our trust on the one from AndroidPolice a few weeks ago.

Izradjen od plastike (metalni ram?), 3GB rama, Snapdragon 820, i kamera ista ili malo bolja nego na 5X/6P?
Te specifikacije (ili još bolje od tih) će nam Google i HTC da prodaju za 350 dolara?
Neka bude, pazarim.

To bi stvarno bilo sjajno. Taj telefon bi bio apsolutni best buy bez ikakve konkurencije.

Pazarilo bi ga par stotina benčmarkovaca garant :)
Ali uopšte nije realno očekivati da ćemo dobiti to za tu cenu...
Kad već spekulišemo, ja tipujem da ćemo dobiti upravo navedene specifikacije (ali sa bitno drugačijom cenom (minimum 50, a verovatno i 100 dolara većom od 350$).

Poslednja izmena:
Pazarilo bi ga pola foruma definitivno. :)
A ovako slabo, kao i prethodnike. ***, ne pise Samsung.
I ja mislim da nema sansi da bude ta cifra na pocetku.

Pa u org tekstu piše više od 350$. Očekujem 449$ u USA a oko 500e u EU

Pa ako izrada bude vrhunska, a nema razloga da ne bude, 400 ce biti ok za dati. 500 je vec previse jer ne mirisem nesto posebno S820.

Koliko je kostao 5x ("plastikaner") kada se pojavio?

Mnogo, i nema sanse da htc nexus bude jeftiniji.

Ali je zato 5x posle nekoliko meseci postao odlicna kupovina po oglasima zbog primetnog pada cena, valjda ce tako biti i sa ovim htc mada nema sanse da bude bas tako jeftin.

Sent from my D6503

Mislim da je u EU bio 449e.. što je bila presmesno velika cena. Možda sada isprave grešku

Premium Nexus pa jos htc i da bude jeftiniji od LG plastikanera..tesko.

Al' opet je najbitnije da brzo padne na 350-400e po oglasima, ako bude odlican fon i bez nekih hw failova, crkavanja ta cena ce biti skroz opravdana.

Sent from my D6503

Dobro, sad je i oled ekran na manjem modelu i nije plastikaner. I specifikacije nisu lošije.

Mislim da cena zavidi samo od Google-a i da ne treba zaključivanja na osnovu stare HTC prakse.

I to sto je oled ne znaci da treba da bude skuplji jer je sada jeftiniji od IPS-a.
Drzace ovo cenu duze od 5x sigurno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno