Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem, čovek ne sme da piše na ovoj temi ako koristi iPhone? Ja sam sad na iPhone, ali sam koristio Android prethodnih n godina.

Pusti ti Telepa, njemu nista osim Nexusa ne vredi nicemu i Nexus je savrsenstvo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daj bre oladi malo, nikog ne zanima priča o ajfonu u svim android temama ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kao ni tvoja ljubav prema LG-ju. Koji nikako da uzmes jer vidis kakve krseve prave.

Pusti ti Telepa, njemu nista osim Nexusa ne vredi nicemu i Nexus je savrsenstvo.

Ja nisam napisao ni jednom da je nexus savrsenstvo, ali brate ti koristis iPhone a u svakoj android temi ides i pises stalno iste stvari vec mesecima.

Ne razumem, čovek ne sme da piše na ovoj temi ako koristi iPhone? Ja sam sad na iPhone, ali sam koristio Android prethodnih n godina.

Ti si jedan od retkih cije postove i citam posto si obicno objektivan. Nisam rekao da batak ne sme da pise ali preteruje sa pokretanjem stalno iste price.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Koristim iPhone trenutno ali nigde ga ne velicam niti bilo sta slicno. Mozda bas i predjem na novi Nexus ako zadovolji. :)

Ma nece te zadovoljiti. Samo nov iPhone 7

Sent from my Nexus 5X

Ajd da se ubacim i ja, pomenuli ste da ce ovi novi modeli biti best buy za te neke pare koje se najavljuju. Da pomenem jedan telefon koji vec ima taj hardver, Xiaomi MI5. U kini je oko 320$, ne znam koliko bi izasao kada dodje ovde ili u neku susednu zemlju. Podrska je odlicna, custom romova koliko hoces, naravno i CM.

Što, koliko tebi drži 5x?
Ne koristim 5X, mislio sam da ti je to poznato.
Ili impliciraš da je potrebno da budem vlasnik 5X pa da bih imao validan stav o njegovoj bateriji?
Otidji na xda u battery thread posvećen 5X, imaš 150 stranica iskustava vlasnika.
Svi su redom oduševljeni...
Tako i ovde na Benchu, ljudi padaju u sevdah kad skuckaju 4 sata sot-a.

Ispodprosečna mu je baterija.

U zadnje vreme se sve preko 3h smatra solidnom baterijom. Ne znam otkud to odjednom. A da, znam, toliko drzi S6 i 6s pa je to sad uredno.

Ne koristim 5X, mislio sam da ti je to poznato.
Ili impliciraš da je potrebno da budem vlasnik 5X pa da bih imao validan stav o njegovoj bateriji?
Otidji na xda u battery thread posvećen 5X, imaš 150 stranica iskustava vlasnika.
Svi su redom oduševljeni...
Tako i ovde na Benchu, ljudi padaju u sevdah kad skuckaju 4 sata sot-a.

Ispodprosečna mu je baterija.
A koji telefon sa snapdragon 808 i tolikom baterijom drzi npr 6 sati sot-a?

Sent from my Nexus 5X

Pa nije covek ni rekao da Nexus drzi slabije od ostalih sa tim kapacitetom vec da je baterija generalno slaba.

Pa ali ako kazes da je ova losa moras imati nesto kao reper sta je dobro, zar ne? Zanima me sta je to dobro? Koji je to telefon?

Sent from my Nexus 5X

E ostavljam ja poolmakera i bataka filozofe da pune temu, odoh ja. Imam pametnija posla nego da se natezem sa vama.

Sent from my Nexus 5X

Pa da, kad si shvatio da nije kako pricas napustas. Pozdrav

Ti si jedan od retkih cije postove i citam posto si obicno objektivan. Nisam rekao da batak ne sme da pise ali preteruje sa pokretanjem stalno iste price.

Sent from my Nexus 5X

Ma mene samo zanima da mi uređaj radi kako treba, ne zanima me koje je marke. I dalje stoji da nikad više neću uzeti ništa što nije Nexus ili iPhone. iPhone mi trenutno odgovara zbog toga što koristim i Macbook i iMac i sinhronizacije.

Nadam se da će manji Nexus isto biti full alu pa ću možda i njega da uključim u izbor za sledeći fon.

E ostavljam ja poolmakera i bataka filozofe da pune temu, odoh ja. Imam pametnija posla nego da se natezem sa vama.

Sent from my Nexus 5X
Nema, videli ljudi na internetima. Kakav bre xda forum kada ga koristim skoro pola godine. Odeš pogledaš normalne sajtove tipa anand i vidiš da je 5x u sredini liste (prosek).
Promenio sam pre njega 300 čuda i jedino je g2 malo bolji. S2 s3 s4 htc one g3... Sve je to lošije. Uostalom ko veruje internetima eno mojih ssova sa 6h sot, baterija kida

Pa da, kad si shvatio da nije kako pricas napustas. Pozdrav

Na glupost si me pobedio priznajem, ja mislio ti ces nesto pametno da postavis a ne telefon sa 500mah vecom baterijom i da mi dokazes kako on ima bolju bateriju. Pobedio si nema sta.

Uostalom nemam ja sta da trazim pored tebe i ovog drugog filozofa.

Aj cao, odo do radnje da kupim sta mi treba.

Sent from my Nexus 5X

Ti izgleda ne citas sta pisem. Peti put, niko nije rekao da 5x ima slabije trajanje baterije od telefona koji imaju isti procesor i bateriju. Vec da je generalno slabo trajanje. A hoces da kazes da ne moze da se stavi veca ili da nije potrebno?
Ovo je vec u rangu botica kojima su i mane prednosti.

A otkud ti znaš da je trajanje slabo, i šta uopšte znači slabo? Koja je to merna jedinica za slaboću?

@Telep
Zamena teza nije zdrava diskusija.

Mi4c sa istim hardverom, 10% većom baterijom i natovaren Miui-jem ima prosečnu bateriju.
Kako to?
Ostade pitanje da visi u vazduhu...
No dobro, kome je baterija na 5X dobra nemam šta da prigovorim, naprotiv, volio bih i sam da mi je prihvatljivo 3 sata sot-a.

A otkud ti znaš da je trajanje slabo, i šta uopšte znači slabo? Koja je to merna jedinica za slaboću?

A po cemu ti meris trajanje baterije pa kazes da je prosecna? Meni je u odnosu na Z2 i slicne ocajna.

Pa u odnosu na celokupnu ponudu, normalno. Znači odeš na anand i vidiš da na grafikonu sa 20 modela 5x stoji na sredini. To je prosek care.

Ostade pitanje da visi u vazduhu...
No dobro, kome je baterija na 5X dobra nemam šta da prigovorim, naprotiv, volio bih i sam da mi je prihvatljivo 3 sata sot-a.

I šta kažeš, nisi mogao preko 3h da isteraš? [emoji23]

Poslednja izmena:
Meni je 6P bio na maximum 3 sata i 50 on screen, ujutru skinut sa punjača u 8 i uveče stavljen na punjač u ponoć sa jedno 5-10% baterije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno