Što, koliko tebi drži 5x?Ne daj Bože da je to prosečna baterija.
Ja nisam napisao ni jednom da je nexus savrsenstvo, ali brate ti koristis iPhone a u svakoj android temi ides i pises stalno iste stvari vec mesecima.Pusti ti Telepa, njemu nista osim Nexusa ne vredi nicemu i Nexus je savrsenstvo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne razumem, čovek ne sme da piše na ovoj temi ako koristi iPhone? Ja sam sad na iPhone, ali sam koristio Android prethodnih n godina.
Ne koristim 5X, mislio sam da ti je to poznato.Što, koliko tebi drži 5x?
A koji telefon sa snapdragon 808 i tolikom baterijom drzi npr 6 sati sot-a?Ne koristim 5X, mislio sam da ti je to poznato.
Ili impliciraš da je potrebno da budem vlasnik 5X pa da bih imao validan stav o njegovoj bateriji?
Otidji na xda u battery thread posvećen 5X, imaš 150 stranica iskustava vlasnika.
Svi su redom oduševljeni...
Tako i ovde na Benchu, ljudi padaju u sevdah kad skuckaju 4 sata sot-a.
Ispodprosečna mu je baterija.
Ti si jedan od retkih cije postove i citam posto si obicno objektivan. Nisam rekao da batak ne sme da pise ali preteruje sa pokretanjem stalno iste price.
Sent from my Nexus 5X
Nema, videli ljudi na internetima. Kakav bre xda forum kada ga koristim skoro pola godine. Odeš pogledaš normalne sajtove tipa anand i vidiš da je 5x u sredini liste (prosek).E ostavljam ja poolmakera i bataka filozofe da pune temu, odoh ja. Imam pametnija posla nego da se natezem sa vama.
Sent from my Nexus 5X
Na glupost si me pobedio priznajem, ja mislio ti ces nesto pametno da postavis a ne telefon sa 500mah vecom baterijom i da mi dokazes kako on ima bolju bateriju. Pobedio si nema sta.Pa da, kad si shvatio da nije kako pricas napustas. Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ostade pitanje da visi u vazduhu...@Telep
Zamena teza nije zdrava diskusija.
Mi4c sa istim hardverom, 10% većom baterijom i natovaren Miui-jem ima prosečnu bateriju.
Kako to?
A otkud ti znaš da je trajanje slabo, i šta uopšte znači slabo? Koja je to merna jedinica za slaboću?
Ostade pitanje da visi u vazduhu...
No dobro, kome je baterija na 5X dobra nemam šta da prigovorim, naprotiv, volio bih i sam da mi je prihvatljivo 3 sata sot-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari