Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro ,crni će da kida :) plus se ne vidi koliko su debeli i kako su odrađene ivice ,2.5d staklo itd.
Biće to mnogo lepše uživo i preko youtuba ,kada se setim pljuvanja 6p kada se prvi put pojavio..

Ovaj od 5 incha može da prođe ali za max 400e.

Poslednja izmena:
U al ti je dobar taj iPhone 6, a ne to je piksel. Sta? Ne pitaj

Sent from my Nexus 5X

To sto mnogi proizvodjaci kopiraju dizajn 6/s/7 ajfona ne bi bio problem da se ne radi o dosta "cudnim" (da ne kazem gadnim) uredjajima :)

Na kraju ispade da je svima njima Goophone odredio dizajnerski pravac jos pre nekoliko godina :d [emoji23]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Baš je gadan na ovim slikama, bezeli su ogromni i previše liči na jabuku bez home tastera.
Veći problem od dizajna je ova najavljena cena, ako zaista bude kao što se najavljuje, ovi telefoni će proći kao Nexus 6 i 9

Poslednja izmena:
Pomislio bi čovek da će se naučiti na svojim greškama, kad ono međutim..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Najava moba od strane googla :)

Okt 4.

https://youtu.be/aNnCtmyujLA

https://madeby.google.com/

Ćao Htc... Madeby google :)

Edit:
Holy shit: Google aired that Pixel teaser on multiple major network TV channels. Including during Monday Night Football. Big $$$ for Pixel.

Krenule reklame na TV ,mora da se opravda cena.

Poslednja izmena:
Pa ovo je isti honor8

Honor-8-12.jpg

@nenad88
Ne vidim slicnost osim cene koja je nerealna za kinezaru i nexus/piksel.

Sent from my m8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
hahaha ekstra, sad sam procitao celu temu uz kaficu, pixel telefoni su ruzni, ALI bio je i 6p ruzan dok ga nisam video uzivo. Sto se cene tice mogu da ga naplate i 1000e ko hoce i moze da ga kupi taj ce ga kupiti kao i uvek, kao i apple proizvode uostalom. Naravno da ciljaju USA trziste i zato i nude ta placanja na "rate" a to sto je nama u Srbiji to puno njih je briga kao i mene za proslogodisnji sneg :). Sve u svemu sacekajte da se cene lepo potvrde ako stvarno budu 700+e oba, a u potrazi ste za novim telefonom onda mislim da je 6p odlicna kupovina za 400-450e.

Google će da bude stvarno veći Apple od Apple. Ružan, preskup i još podrška koja ne odražava cenu. Aplauz...

Meni lično ne bi smetalo da stave startnu cenu od 499/500 evra za Pixel, ali da stave 650 evra to je totalno nenormalno sa njihove strane

Meni je i htc 10 gadan fon, prednja strana goophone, zadnja ajd' i ima veze sa htc-om tako da je ovo mozda i ocekivano, male su sanse da neki proizvodjac izbaci Nexus koji je bolje dizajniran od njihovog flagshipa.

Sent from my D6503 using Tapatalk
6p? Licno prelep, mada mi to nije bio faktor za uzimanje.

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
Šta ima da izgori, ovo će biti fejl debeli ako bude ovako, ne mogu ni prismrdeti S seriji.
Doduše videćemo kad izađe, zavisi i od marketinga dosta..

Ne mogu prismrdeti po cemu?S serija nek bude srecna sto ga i matori nexus4 ne sije po radu...a i to ce se desiti cim s serija popije neki nov update.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Polako momci, ne zalećite se sa prognozama. Nezahvalno je prognozirati bilo šta, a pogotovo telefon/e koji još niste ni videli, a kamoli koristili.

Šta ima da izgori, ovo će biti fejl debeli ako bude ovako, ne mogu ni prismrdeti S seriji.
Doduše videćemo kad izađe, zavisi i od marketinga dosta..

Za sada su krenuli agresivno .. verujem da će event biti u rangu predstavljanja s serije ili ip. To već dosta govori o kakvoj se konkurenciji radi (makar za usa tržište)
za Samsung nije mogao u gore vreme da se pojavi problem sa note7 .. težak maler

Poslednja izmena:
Vreme je da se makne samsung i njihov "dunning kruger skin". [emoji2]

Sent from my m8 using Tapatalk

Nadam se samo da su lepši uživo nego na ovim slikama :)

Cena koja se spominje - dranje, mada mislim da će biti jeftiniji ...

I now on tap ...
f4a0276b13c09c56a20449474d34ee70.jpg

Poslednja izmena:
6p u radnji uz 12 (ili 24, nisam siguran) meseci garancije i fiskalni racun 400e. Ni na oglasima nije manje. Tako da sigurno manji pixel nece brzo ispod 500-550e :(

Nije to pixel ,odgledao sam taj klip. To je neki prototip moba od strane nekog Htc-og dizajnera . Koliko sam skapirao neke tach kontrole neviđene do sada

meni piksla lici sa prednje strane na iphone bez home dugmeta, pozadi mi je cak zanimljiv bice dobar u crnoj boji sigurno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno