Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beži bre ,nemoj da ovaj tvoj post pročita moderator iz apple teme :)

Sa Nexusima nema greške, tako da, Doco, samo uzimaj, nećeš zažaliti...Meni je problem što nema dual sim Nexusa...
Pratim temu na XDA već 6-7 meseci gde pokušavaju da osposobe 6P da radi sa dve kartice, ali mrka kapa...

SM-A9000
Meni takođe,da ima dual sim Nexus odnmh biga pazario!!!!!!!

Poslato sa Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Ja sam im to napisao odavno, al' i dalje me ubeđuju da je 6S kamera bolja nego na 5x/6p. Da, dobro sam napisao, 6S koji nema čak ni OIS. Kačio sam i uporedne slike, ali ne vredi.

P.S. Ovo pišem kao vlasnik iPhone 6S, a pre njega sam imao Nexus 6P (a sad prelazim na OP3).

Ti to hoćeš da budeš racionalan? Pa ne može to tako.

Ništa od s821 u nexusima. Zanimljivo da su slabija jezgra na njemu podignuta na 2.2ghz. deluje da je primetno brzi od s820. Na geekbench baca 1850 u singlu.

Ss sa asusa 3 deluxe

387eab50-0eef-478a-871c-9589697c54c7.jpg

8306cb95-abe1-411d-a6dc-fab99040d2b6.jpg

0bd9fc9f-cb77-40d8-a343-aa5e839a8432.jpg

bd60361c-8059-444e-8bad-e29e5049fcca.jpg

^
Pa zar nije bilo prie da ce 821 biti upravo to, 820 samo sa vecim klokom slabijih jezgra?

Sto opet znaci da ce manji Nexus/Pixel biti "razvodnjena" verzija HTC 10ke? A cena ce im biti skoro ista. Onda je bolje uzeti veci model ili 10ku... Ali ako cena za manji model bude "korektna" mozda i nece da bude toliko losa kupovina, kao recimo 5x kada se pojavio...

Pa biće 549$ ,ako je gotovo sigurno da je xl 649$. Ne vidim da razlika može biti veća od 100.. i mali je zver iako nema 2k displej

Cene za 10ku su vec spale za 60-100e na 560-600e (barem u EU), i verovatno ce jos do kraja godine. Ta cena u dolarima ce verovatno biti u evrima za evropljane...

Sta znam, ali manja verzija po ceni od 450-500e, nece bas da deluje kao dobra kupovina sem ako ne bude imao fiksnih 32gb memorije ukombinovano sa istim senzorom sa OIS-om kao 10ka i istim DAC-om. ~2800mah i FHD SLCD ekran ce verovatno nuditi vise SOT-a, jer je meni ovaj 2k najveci potrosac a opet mogu da izvucem izmedju 4,5h do 6h SOT-a u zavisnosti od koriscenja... Ali bi donekle i pucali sebi u nogu i svoju ponudu pokopali.

Dok je 6P je vec oko 400e za 32gb i deluje kao no brainer... A tu je i OP3 za one koji vole egzotiku. Pa i Huawei Mate ponuda... Gresim mozda ali HTC (pa i Gugl) nece da se ovajdi od prodaje Pixela ove godine...

Poslednja izmena:
Skup jeste ali samo tako može da se zaradi. Videćemo da li će početi ozbiljno da ga reklamiraju po tv i tržnim centrima

Po cijenama koje su najavili oni proizvodnju mogu da završe za 2 dana, a i to će teško rasprodati :)

E sada je druga stvar po kojoj će oni cijeni to da ustupaju ozbiljnim operaterima (kakvih kod nas nema) i kakva će im biti cijena u paketima sa ugovorom. Na zapadu je ovo skoro i jedini način kako se prodaju ovi skuplji telefoni.

Pa naravno, nisu blesavi(da ne kažem rasipnici) ko mi u Srbiji što dajemo 2/2,5 plate za telefone.

Što si siromašniji to više plaćaš i proporcionalno, a i bukvalno.

More info beyond that $649 price point for Pixel going up on AP soon. The source is reliable.

Looks like I was wrong: now hearing that regular 32GB Pixel (not XL) will start $649 in US. Straight up iPhone pricing. Wow.

Don't know what Pixel XL will cost, unfortunately. But obviously more than $649, so at least $700+ I'm sure. That's insanely expensive.

Google's big bet, apparently, is going to be in device financing options. They expect people to buy more if they can pay over time.

Ahahahah nadrogirani hipsteri. Lol ***

Poslednja izmena:
^ Gasi mesalicu, motaj kablove?

Hm, pored OP3 i ostalih koji nude odlicne telefone za 400$ tesko da ce neko da kesira toliko novca za Pixele ako nije "bolji po specifikacijama" od samsunga i jabuke...

Po ovim cenama mogu da ga predstave i sutra što se mene tiče( inače 4okt je ) :) očito ciljaju samo usa tržište .

http://www.androidpolice.com/2016/0...xel-phone-start-649-financing-will-available/

Our source says that there will be Pixel financing options available from Google, which is a good thing if the Pixel XL is even more expensive than the Pixel. This is Galaxy S7/Note7 pricing territory. The financing won't require Fi, but we don't know in which markets it will be offered. There will also be accidental damage coverage plus another year of warranty available for both phones—$99 for Pixel and $119 for Pixel XL. Google will sell a variety of clear and colored cases for each phone as well, more than we've seen for Nexus devices.

The phones will be sold on the Google Store, we've been told, so there's no worry of Verizon exclusivity. Verizion is apparently Google's exclusive retail partner that will sell Pixels in-store. We're still hearing three colors for the Pixels—blue, aluminum, and black

Čim se umeša Verizon cene probijaju krov.

Poslednja izmena:
No. Silver is white window, black is black window, blue is blue window. The only device with a black front panel will be the black version - as far as we know.

Ali pazi kombinacije boja.. samo crni ima napred crni prednji deo [emoji15] [emoji102]

Sad nesto razmisljam, oni su prosle godine Pixel C tablet, u doba kad je vec tablet uveliko pao sa prodajom prodavali $500. Isto niko nije znao za ime Pixel, niti su imali marketing.
Danas su cene flagship androida jos vece,tj ajfonaste uopste me ne bi ovo cudilo.

Ljudi su hteli premium nexuse, to i dobijaju, nije im se svidjala plastika za 300 eura, pa sad ce 20 grama alua i stakla da plate dodatnih 350 eura. Ko zlato da je.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa i nije tako ,čist primer 6p.. ovde se radi o totalno drugoj filozofiji ,kopiranje jabuke i napad na usa tržište.

Ali malo je bezobrazno da nemaš fizičke radnje to jest prodajes preko neta i toliko tražiš ..

Pazi i taj 6p i taj famozni alu, mislim htc legend je imao jedno tri puta deblji alu od 6p pa je bio midrange telefon.

Samo cekam da se potvrde ove cene(htc se ugradjuje 100%), pa da narucim gold 1+3.

Sent from my m8 using Tapatalk

A da li postoji sansa da produze podrsku na ovim pixelima?

Sent from my Nexus 5X

Pa po ovim cenama trebalo bi da se otvore sa 3god podrške

Sumnjam da će tako nešto da se desi

Mogu i 10 godina da pruzaju podrsku, ako XL bude preko $700, nek se nose u tri lepe i nek im tajfun sravni sve fabrike tamo na Tajvanu. Ovo kazem kao neko ko je kupovao samo htc android telefone.

Sent from my m8 using Tapatalk

Kakvi li su ovo došli dani majko mila...
Ovi iz Google-a nisu normalni majke mi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno