Da moze da parira i nadmasi recimo S7E ili N7, ovo nije dovoljno.
Generalno trziste je takvo da je dostignut neki vrhunac i neke znacajne inovacije i "wow" efekta nema. Svi su po performansama na identicnom nivou, jedino gde moze da se bira su "finese" tipa izrada, kamera baterija (mada su sve ove tri stavke kod "flagship" uredjaja skoro na istom nivou). Naravno tu je i update podrska - koja je po meni najbitnija stavka posebno ako se placa 400+ eura za uredjaj.
Mada da, voleo bih da je situacije sa baterijama mnogo bolja i da pritom batale trku oko guranja bzv. specifikacija sa 2k ekranima i fp skenirama... Ali i sto se baterije tice na kraju svaki izgura ceo dan i ide uvece na punjac, tako da i tu donekle zadovoljava svacije potrebe.
Iskreno ne ocekujem puno ni od jednog uredjaja koji ce da se pojavi do kraja ove godine... Izgleda da se nazire jos jedna tranzitna godina za smartphone trziste...
Uzeci u obzir da je Apple ispustio loptu ove godine konkurencija u Androidu je imala jedinstvenu priliku da udari "home run", ali izgleda da ce ponovo da tapkaju u mestu... Oh well, do proleca 2017...
EDIT:
Pardon, Pantelicu upucen post...
Inace @LazaNS, za sada deluje da ce biti tako. Ostaje da vidimo, al iskreno nisam nesto optimistican da cemo dobiti "sam vrh Android ponude" od saradnje Gugla i HTC-a, makar ne ove jeseni/zime.
EDIT2:
@loznica
Slazem se +bitan faktor je sto je HTC generalno dobro cenjen i kod amera (barem iz onogo sto sam do sada mogao da procitam).
Ali ipak ostaje na zavrsnom produktu, koji mora da nudi "vise" od Samsugove i Apple-ove da bi kupovali. (mada ne sumnjam da to nije nista sto "podmazivanje" par vecih youtubera ne moze da resi

)