Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - nova tema

Pa ništa je ,nexus6 oko 5,6mil koliko mi se čini . Google nema kohones da napadne Samsung i apple

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vec vidim da Pixel 3 necu uzeti sigurno, ako su najave o proizvodjacu tacne. :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

što? LG bez garancije, bombona. what could go wrong :D

Life. :D

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

[youtube]lSYFaO3h7V0[/youtube]

Šteta što ih nema zvanično ovde. Od pixel2 očekujem da malo smanji bezele iako to Htc ne ume

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Šteta baš.
Ma ne moraju da smanje, ali da bar stave stereo zvučnike napred :)
Biće zver pixel2

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da kupe htc, i bog da ih vidi. Onda mogu da prave sta god zele.

ma da, kao i sa motorolom sto su se proslavili... Koliko su ono milijardi izgubili na tom poslu? :p

Nego, imam dobru ponudu za Pixel, ozbiljno je razmatram, ali je tel iz USA, bez garancije, nov, 550e, pa ako neko ima info iz prve ruke bar za neka od ovih pitanja:

1. Za onu pricu da neki primjerci imaju problema sa zvukom, kako da to provjerim? Moze li kako da se vidi datum proizvodnje, jer je na ovim novijima to rijeseno?

2. Sad vidim i nekih problema sa senzorom otiska prsta nakon azuriranja na 7.1.2, ima li ko vise info od ovoga: http://www.phonearena.com/news/Andr...sensor-for-many-Pixel-and-Nexus-users_id93110

3. Iscitao sam cijelu temu, niko ne pominje koliki je prosjecan screen on time?

4. Planiram odmah da ga rutujem, znam iz price da je za Nexuse to bilo dosta prosto, da li ista prica vazi i za Pixele?

Poslednja izmena:
2. Kod mene nema problema
3. 4-5h, zavisi od upotrebe
4. Rootuje se lagano, kao bilo koji Nexus :)

evo da odgovorim sebi na prvo pitanje, makar ako je vjerovati ovom clanku, vidi se po bar kodu:
http://bgr.com/2017/03/13/google-pixel-microphone-issue/

elem, pogledah maloprije telefon. Sha znam, da je bar crni ili plavi, ali ovako u bijeloj boji chelo i brada su mu ogromni. Telefon je visok skoro kao moj LG G4, a ima pola incha manji ekran...

Pixel 2?
https://twitter.com/evleaks/status/857296312634658820
1ea05da44e83ebca96658a0fe3e88725.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

pa ovo je okačio kao primer lažne dojave... :)

'de bre Đilkoše padaš na ove fore :D

Ili ne? Apple ide na kameru ispod kamere, sad će i ovi. Kad već pixel izgleda kao iP7 sto ne bi opet kopirali nešto? Nikad se ne zna. [emoji4]

Neće imati camera bump sigurno. :)

Napred bolji 100 puta, pozadi lepši stari.

mnim da je glupo komentarisati izgled rendera za koje je receno da su fejk...

3cebd2905936d5581ba4b2e8364db8c1.gif

Iovako je mrtva tema. Svega jedan na forumu, barem da krenu spekulacije za sledeći model, a možda bude i bliži nama. Operateri?

Nema ništa od toga. Kod nas se prodaju samo Samsung i Iphone...

zanimljivo što ja nikad u svojih 38 godina nisam imao ni samsung, ni apple :d

Opste odusevljenje, socijalni Pixel made by LG :d

Ček da dvojku prvo preživimo!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa ko će im kupiti LG telefon uopšte posle ovolikih katastrofa?

Pa u Srbiji sigurno vise ljudi nego HTC Pixel [emoji1]

Opste odusevljenje, socijalni Pixel made by LG :d
Možda već ove godine bude jedan socijalan ,npr sa s660.

There has been talk of three new Pixel models for 2017. As usual, Google looked to the ocean for the code names it is using on these phones. The Pixel 2 has a code name of Muskie, while the larger Pixel 2 XL is dubbed Walleye. And then there is a third unit with the code name of Taimen

http://www.phonearena.com/news/Myst...ppears-on-Geekbench-running-Android-O_id93945

Poslednja izmena:
Znam, bice ''zanimljivo'' ako LG bude pravio socijala Pixel, ''vrhunski'' opsti kvalitet u najavi :)

Baš bi dobro bilo da ove godine stvarno bude treći telefon sa s660, 3GB rama(može i 4, pretpostavljam da će gurati 6 u druga dva?), lošijom izradom i slično, za neke normalne pare.
Mada džabe i to ako dostupnost bude kao prošle god..

Google softver i kamera za početnih 500e, nema ništa bolje od toga... Valjda će stvarno izbaciti tako nešto...

Vrh Dno