Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Čudno.. za sada nigde na redditu nisam naišao na takve postove ? U poslednjih mesec dana ni jedan post o mrtvom displeju ..

Mislim da sam video samo jednu temu na redditu, a posvećujem pixel teme na redditu svaki 2,3ci dan..

Moguće da nisu sredili probleme koje su imali sa p8. Jedini na koji sam naišao je ovaj -> ali on je vezan za p8 za koji se zna da je problematičan.
Čudno.. za sada nigde na redditu nisam naišao na takve postove ? U poslednjih mesec dana ni jedan post o mrtvom displeju ..

Mislim da sam video samo jednu temu na redditu, a posvećujem pixel teme na redditu svaki 2,3ci dan..

Moguće da nisu sredili probleme koje su imali sa p8. Jedini na koji sam naišao je ovaj -> ali on je vezan za p8 za koji se zna da je problematičan.
Prvo izbijala zelena linija kada se dodirne samo jedna tacka na ekranu i nestajala kada se zaključa/otključa. I onda nakon par dana izbila trajno. Poslao u nemacku u google store i zamenili ekran bez ikakvog računa ili pisane garancije

Da, to im je tipična falinka koja se dešavala na p8, čudno da je još nisu rešili..

Kupio je mob na Google store De ili kod naših švercera ?

Shizuku mi se deaktivirao prekljuce posle update. Posto nisam imao vremena ponovo da ga setujem proveo sam dva dana koristeci telefon bez VLTE. Neverovatna je razlika kada koristitie VLTE i kada niste u mogucnosti da ga imate. Ko izmisli shizuku svaka mu se dala

Ali nisi bio nedostupan, samo je Pixel spustao na 3g, jel tako?

Već je na KP kod mađara p9 pro 785e. Dobro je što mu brzo pada cena :) biće prava bomba za preporučiti kada ode na oko 700e :)

Mali updejt posle 7 dana korišćenja p9pro:
Odličan telefon, stavio bih ga u moju top5 listu telefona do sada :)

Naravno ima i par mana, a to su veoma sporo punjenje baterije, nešto slabiji rad otiska posle stavljanja tempered stakla i obrada slike posle slikanja od par sekundi..
Iskreno mislim da ako srede tu obradu slika posle slikanja na pixel 10, to jest ako bude instant kao na većini telefona, da pixel 10 neće imati manu.
Jer ih i ovaj sada ima veoma malo, a uglavnom su sve vezane za Samsung Tensor SoC :/

Google-Pixel-9a-1739876718-0-0.jpg
Pixel9a.png

The basic model with 128 GB storage costs 500€ in Germany, while the version with twice as much storage will cost 600€.

Moze i Yugo da se nadje za te pare. Pixel 9 nema sanse na ovom trzistu...

Igrao se preksinoć sa 9 pro foldom, zamalo da kupim ali skontah da je lik ovde u USA prevarant neki ozbiljan pa sam odustao (doneo mi zaključan tel iako tvrdi da je simfree i sl). Sve to na stranu, mogu reći da je tel odličan za ono malo što sam imao vremena da probam i testiram, čak lepo leži u ruci sa sve spigen slim armor maskom sa kojom je išao. Svaka čast googlu koliko su napredovali sa samo jednom generacijom, da fold tako praktikuje gde bi im kraj bio.

Ko želi da ima ono što niko nema evo prilike, učinite vaš Pixel 9/9 Pro gargantuanski ogromnim i jedinstvenim :)

Ko želi da ima ono što niko nema evo prilike, učinite vaš Pixel 9/9 Pro gargantuanski ogromnim i jedinstvenim :)

Osetite čari Dial Up-a, kupite usporivac optičkog interneta.
Uživajte slušajući uspostavljanje veze kao nekad vasi roditelji ili njihovi u prošlim veku.
Cekajte 40min za Upload Reels na Insta
Kod nas po neverovatno ceni, ako danas pozovete...

Ne bih lično nikada koristio ovako nešto, ali možeš da se kladiš da zarađuje odlično.
Uvek imaš Blackberry ultranostalgičare ili one koji naprosto žele da budu drugačiji, prva serija za ajfone je bila razgrabljena a sad evo širi proizvodnju i na androide.

Ko ima pixel tel, a na a1 je mrezi sta da radi? Cene 9 pro xl padaju osetno, ali je mreza problem.

Stigao updejt 640mb, feature drop koji je nama faktički nebitan. :)

Edit: gledam sada ovu temu, već u januaru su se pojavili pravi renderi za pixel 9 pro, čudi me da ih još nema za pixel 10 pro 😂

Prilozi

• Screenshot_20250304-203646.png
    Screenshot_20250304-203646.png
    244.9 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Da li postoji kao pre na nekim telefonima fora da se otkljuca snimanje razgovora na google phone?

Vrh Dno