Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Odnosi se na ovaj deo pre nego što si editovao poruku:
Ti nemas samo internet tokom razgovora, ja nemam ni internet ni pola razgovara, neko nema internet i 90% razgovora, zavisi gde se ko nalazi i koliko je opterecena 2G mreza (i da li je vec iskljucena 3G).
Ista stvar i na Samsung telefonu kupljenom kod njih...
I kad odeš u A1 poslovnicu kažu "isključite voLTE zna da bude problema zbog toga" - naravno nema veze sa tim nego sa njihovom mrežom.
Problem rešen tako što sam zaključao na 4G (LTE) only sada ne šalta na 2G (3G ugašen)...

Nista nisam editovao. Pixel ne moze da se zakljuca na LTE (niti bi radilo i da moze), o tome drugi i pricaju.

Poenta priče je da nema veze to da li je telefon dostupan u Srbiji ili nije već da A1 ima problema i sa drugim telefonima. A problemi su baš nastali nakon gašenja 3G mreže.

Kod mene radi bez problema Pixel 8 Pro i A1 mega plan (i sim i esim) samo ne radi voLTE.
Već je 100% napisano, ko hoće pixel i voLTE mora da pređe u MTS ili Yettel!

100 puta ponovljena informacija i opet se ljudi čude :)
Google ima neku drugu politiku što se tiče Pixel uređaja, i tamo gde se ne prodaje automatski nema full podršku tele. kompanija.
Ne znam koliko puta još to treba da se ponovi u ovim temama :)
Možda da se zakači nekako kao sticky poruka

Kako se necemo cuditi kad je do skoro radilo a vise ne radi. Nije Google ugasio 3G.
Poenta priče je da nema veze to da li je telefon dostupan u Srbiji ili nije već da A1 ima problema i sa drugim telefonima. A problemi su baš nastali nakon gašenja 3G mreže.
Pa nema problema sa drugim telefonima, tebi radi VoLTE na A1 i Samsungu sad kad si ga zakljucao.
Kod mene radi bez problema Pixel 8 Pro i A1 mega plan (i sim i esim) samo ne radi voLTE.
Pa nece ti raditi kad se malo optereti 2G mreza.
Već je 100% napisano, ko hoće pixel i voLTE mora da pređe u MTS ili Yettel!
Ne samo ko hoce Pixel i VoLTE vec ko hoce Pixel i da uopste bude dostupan.

100 puta ponovljena informacija i opet se ljudi čude :)
Google ima neku drugu politiku što se tiče Pixel uređaja, i tamo gde se ne prodaje automatski nema full podršku tele. kompanija.
Ne znam koliko puta još to treba da se ponovi u ovim temama :)
Možda da se zakači nekako kao sticky poruka
Ma džaba pisati, mada možda i nije loše - možda srede nešto iz A1 ako se dovoljno ljudi pobuni :)

Koliko se isplati prelaziti sa S23 ultra na pixel 9 pro ? Kod samsunga su degradirali kameru maksimalno, pa sa gcam izvlacim malo bolje fotke. Kod samsunga mi odgovara softver, ali su mi fotke i video prioritet.

The baseband version shown in the video starts with “g5300,” all but confirming the use of an Exynos 5300 modem. Other Pixel 9 series devices use “g5400” in their baseband version, in reference to the newer Exynos 5400 modem usually in place with Tensor G4. This means that modem performance will be more in line with the Pixel 8 series than the Pixel 9.

Sve u svemu, užasni bezeli, gorila glass 3( najbolje gg u istoriji) , stari modem sa pixel 8 i velika baterija.
Možde da bude hit kada padne na oko 400e

Odličan dizajn konačno bez retrovizora, ali sve ostalo downgrade.

Brzo pitanje da ne citam sve, koja mreza je najbolja za Pixel 9 korisnike kod nas, posto sam na A1 za koji sam video da ima problema? Hvala.

Ja imam Mous Thin Case za XL, i baš je dobro i tanko, verovatno je Pitaka još bolja, ali je i dosta skuplja.

Kome ? :)
Ja ga prvi ne bi uzeo da je lagan kao galaxy ultra serija.. uvek mi u glavi stoji tezi telefon = kvalitetniji. Pogotovo ako je malih dimenzija.
Šokirao sam se kako npr ultra 25 leži u ruci kao neka igračka a ne telefon skup kao polovan auto.

Nadam se da nikada neće preći na fejk titanijum ram samo da bi smanjili težinu moba za nekih 15grama

Nazad
Vrh Dno