nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
7k za kejs?
Lud čovek 😂
Lud čovek 😂
Kad je covek zadovoljan, onda cuti.
Promenio mrezu (a1->ytl) aktivirao volte (ali ytl svakako ima i 3G mrezu aktivnu) fercera sve
Ovako, ne znam sta da kazem, malo me muci njegova tezina, ostalo mi je perfekcija. Video boost stvarno razbija kakav rezultat daje, nisam snimao pri slabom osvetljenju jos uvek nista (video sam da se na to zale). Baterija meni sasvim zadovoljavajuca. Performanse takodje.
Od losijih strana mozda bih mu zamerio i kliki tastere i sto mu je frejm magnet za otiske, no time se ne opterecujem, pa mi ne smeta.
Nisam preodusevljen, ali nicim nisam ni razocaran. Cekamo da vidimo sta nam spremaju sa desetkom, ovaj ostaje kod mene do daljnjeg.
@Proday nemam nikakve gace niti zastitno staklo, nag je totalno.![]()
Niko ne kaže da treba da se vraćamo na gore, nego da je telefon upotrebljiv i bez voLTE usluge, kao što su bili upotrebljivi do pre par godina kada ista nije ni postojala u Srbiji...Ne bih se slozio,
VoLTE je dosta stabilniji za razgovore, kvalitetnija veza, mnogo brze uspostavljanje veze ...
Ako moze bolje sto bi se vracali na gore.
Meni je pixel neupotrebljiv bez volte u Srbiji.Niko ne kaže da treba da se vraćamo na gore, nego da je telefon upotrebljiv i bez voLTE usluge, kao što su bili upotrebljivi do pre par godina kada ista nije ni postojala u Srbiji...
Ja ne čujem nikakvu razliku u kvalitetu zvuka ili stabilnosti kod Pixel 8 pro na A1 mreži bez voLTE i na drugim telefonima u kući (A1 i mts) gde radi voLTE.
U realnosti, 90% ljudi ni ne čuje razliku između MP3 128kbps i FLAC formata![]()
Ti nemas samo internet tokom razgovora, ja nemam ni internet ni pola razgovara, neko nema internet i 90% razgovora, zavisi gde se ko nalazi i koliko je opterecena 2G mreza (i da li je vec iskljucena 3G). Sramota je da A1 nema VoLTE za sve uredjaje ili bar daleko veci kapacitet 2G mreze ako je vec krenuo u ukidanje 3G.Niko ne kaže da treba da se vraćamo na gore, nego da je telefon upotrebljiv i bez voLTE usluge, kao što su bili upotrebljivi do pre par godina kada ista nije ni postojala u Srbiji...
Ja ne čujem nikakvu razliku u kvalitetu zvuka ili stabilnosti kod Pixel 8 pro na A1 mreži bez voLTE i na drugim telefonima u kući (A1 i mts) gde radi voLTE.
U realnosti, 90% ljudi ni ne čuje razliku između MP3 128kbps i FLAC formata
Ono što mene jedino nervira je što nema interneta tokom razgovora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari