Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Lepo padaju cene u De.. 9pro 128gb može da se nađe i za 780e, ali zanimljivo je da je ovo možda po prvi put da je naš KP znatno skuplji od cena u De što se tiče Pixel telefona.

Ja sam u usa gde budem našao 9 pro xl 256 za 700 dolara ali ja problem što nisam tamo ☹️🫣

Cudi me da je toliko pala cena s obzirom da je telefon izasao pre malo vise od tri meseca. Jos ako dodamo da google ove godine nece izbaciti novi flagship baca sve u tezak zbun zbog cega je tako? Definitivno se pixel telefoni tesko prodaju

Padala je i ranije svim Pixelima vrlo brzo. Sa 9-kom su prekopirali izgled iP i pridobili jedan deo populacije, ali je to je još uvek smešna cifra.

Bas je čudno da se teško prodaju. Imaju vrhunske kamere, kažu najbolji video. Ispunjavaju sve zadatke prosečni korisnika, možda nisu za igrice na max ali i to sigurno mogu.
OS najbolje radi nego na svim Android konkurentima.
Šta je to što mu obara cenu?
Samo ne recite da je modem, Srbiju ne računam za njihovo tržište.
Da, nisam ironičan. Stvarno mi nije jasno. Lično mi se svidja i voleo bih da ga probam

Jednostavno nije najbolji u niti jednoj kategoriji ali je kao all-rounder dobar telefon. Što se tiče OS-a bolji je OneUI. Za kamere se slažem. Bio je mnogo vredniji kao brend kada je bio ubica flagshipa sa nižom cenom. Zato sam.ga i više voleo tada 2xl, 3xl, itd.

Zato sto sa ovim tensorom, losom baterijom i jos na to ultra sporim punjenjem nisu konkurentni. Narod se ne lozi na redovno azuriranje i ogoljen softver.

Doduse, i ja ga ne bih kupio sa ovim gore nabrojanim manama, inace bi bio prvi pik naravno.

Narod se ne lozi na redovno azuriranje i ogoljen softver.
Može se to i gledati tako da je softver nekih proizvođača enormno bloatovan.
Jer kako drugačije shvatiti ekstremnih 24 gigabajta Galaxy S25 fabričkog softvera naspram 3.5 gigabajta kod Pixela.

Dosta dobro se pokazao pixel 9 pro XL, čak i kada ga na polovini testa prebaci na LTE.

Ovde se i potvrđuje da je Elite neefikasniji SoC od Snap 3

Prilozi

• Screenshot_20250205-132247.png
    Screenshot_20250205-132247.png
    371.5 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
Meni je obicna 9ka, odlicna sa baterijom. Za moje potrebe i vise nego dovoljna. Dobar deo dana na lte, navigacija preko AA jedno 2 sata i opet tek ispod 50%.1000033310.png

Dobio danas 15mb azuriranje onaj security hole sto je nadjen navodno na androidu,i od tada nema sanse da namestim volte sa shizuku/pixel ims,prodje start shizuku normalno,prodje pairing,pixel ims app detektuje sim i volte supported status,ali volte ne radi odma baca na H+ ikonu,jel ima neko isti probl posle ovog azuritanja

Poslednja izmena:
Ne.. ja sam posle tog patcha namestio volte I na 6 pro i na 8 pro.. možda je do pixel 9 ?

Mozda nece uopste da radi na 9 pro xl.
Jel ti stoji status na ostalim pixel telefonima ims status unregistered?

Poslednja izmena:
Ne, stoji ovako.

Prilozi

• Screenshot_20250205-201435.png
    Screenshot_20250205-201435.png
    69.8 KB · Pregleda: 84
Ako je takva situacija onda treba ispratiti ruski 4pda forum, verujem da će oni da nađu rešenje za par dana.

As we also unveiled last week, the Google Pixel 9a will cost 500$.
Meaning that it is not getting a price increase this year, which is a really impressive price for what you’re getting.
That includes a 6.28″ display, powered by the Tensor G4 processor, with 8GB of RAM.
There’s also 128GB of storage, and a 256GB option (which will cost $600).
Google is also upgrading the camera setup this year, with a 48-megapixel primary camera, and a 13-megapixel ultrawide sensor.
Unfortunately, the Pixel 9a still won’t be getting a telephoto lens.

Pixel 9a is likely the 5,100mAh capacity battery.
Pre-orders on March 19, and start shipping on March 26!

Meni izbacuje ovaj status a sve mi radi.

Prilozi

• Screenshot_20250206-115327.png
    Screenshot_20250206-115327.png
    57.7 KB · Pregleda: 136
Džabe proradi kada je otišao na oglase :)
Na šta se prelazi ako nije tajna ? :)

Nazad
Vrh Dno