I mene to zanima ;-) Nisam jos instalirao ShizukuDa li suzuki patch resava u potpunosti ovaj problem?
I mene to zanima ;-) Nisam jos instalirao ShizukuDa li suzuki patch resava u potpunosti ovaj problem?
Meni je resio sve probleme vezane za pozive, propustene pozive bez zvonjenja telefona, pucanja mreze u razgovoru, jako dugo uspostavljanje poziva i slicno. Tako da, shizuku mi je omogucio da fon radi tako da ne primecujem da sam ikad imao problema sa tim.Da li suzuki patch resava u potpunosti ovaj problem?
Da, identican problem je i kod mene bio dosta cesto :-( ali u zadnje vrijeme kao da se popravilo (nemam Shizuku)...Jedini mi je problem da mi stize sms da sam nedostupan a fon pored mene. Doduse desava se retko ali ipak smara. Mts mreza.
Odradi se jednom i to je to, ne treba da bude 'povezan' non stop preko wifi debugginga.
Trebace ti posle svakog apdejta da odradis ponovo, tako da nemoj deinstall
Kako da proverim? Da zumiram nešto pa treba da mi se pokaže enhance, ili?![]()
Google’s finally rolling out the Zoom Enhance camera trick it announced last year
The sci-fi cliche is finally real — but does it actually work?www.theverge.com
Javite kako radi i da li radi![]()
Ja nikad nisam video poentu kupovine a serije kada im je cena skoro rame uz rame sa osnovnim modelom.Koristi li neko 8a?
Oko 420e mu je cena na KP. 350e je 7a.
Glupost kao i ranije.![]()
Google is giving the Pixel Thermometer app some long-overdue attention
Google's actually implementing a few useful-looking features in the latest Pixel Thermometer update to arrive.www.androidauthority.com
Imali vama nekih promena na poslednjoj verziji? Meni izgleda isto kao ranije.
Ja sam se zezao sa nekim forama ali mi nije proslo. Koliko sam vremena potrosio, bolje odmah da sam otisao u najblizu poslovnicu i za 2min izvadio "nov" i ubacio nego sto sam se zezao.Jel ima neki hack za transfer eSIM na drugi mobitel Pixel (ili drugi Andorid)?
Nije do telefona, do operatera je, nasi operateri ne podrzavaju transfer esim-a.Jel ima neki hack za transfer eSIM na drugi mobitel Pixel (ili drugi Andorid)?
Samo deaktiviraš na starom i skeniraš QR kod na novom ako ga imaš naravno.Jel ima neki hack za transfer eSIM na drugi mobitel Pixel (ili drugi Andorid)?
Suštinski, AI ovde napravi teksturu. Kao ona opcija heal ili fill in na Samsungu (možda i na Pixelu ima, ne znam)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari