Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Sve je to teorija. Procenti i brojke prodaje kažu drugačije 🙂
Polako.. mislim da Google/Pixel ima jedini rast prodaje u USA, a to je verovatno deo Samsung kolača.
Ne bi me čudilo da za 2 godine i prestignu Samsung u USA, pošto im je domaće tržište najbitnije
Mislim da ce bez problema ako imas u isto vreme na dva (tj na starom da potvrdis da migriras na novi) telefona, i onda sa starog otkacis/resetujes.MS authenticator, za dva poslovna naloga.
Ja sam u 2-3 navrata prebacivao sa smart swich aplikacijom sa starog na novi samsung i nikad problema nisam imao...kontam da i google ima neki software koji koristi za prebacivanje svega sa starog na novi telefon pa tu čekiraj samo šta ti treba...inače imam 6 naloga trenutno u ms autentikatoru.MS authenticator, za dva poslovna naloga.
To nudi kada upalis telefon prvi put, da povezes stari i novi fon, nebitno koji, sa kablom i sve brze ide.Vidi u samom podešavanju za ms aut ima opcija za bekap i da izabereš nalog na koji će da ide. Verovatno ima opcija i da se vrati bekap. Jel si probao samo da spojiš dva pixela kablom i da vidiš hoće pokrenuti neki interni softver za transfer?
Ima li negde da se kupi neka krstena futrola za p8 pro? Po mogucstvu da ima magsafe...
hvalaaaJa imam ovu, odlicna!![]()
MagSafe® Compatible Walnut Phone Case - Limitless 5.0
The Only Case You'll Ever Need. Protective iPhone, Samsung, Google Pixel, AirPods Cases & Essential Device Accessories.eu.mous.co
Moze li neka uputa sto taj Shizuku radi da popravi mrezu (zar modem nije HW problem?) i kako se Shizuku instalira.Po meni za taj novac 7 pro na kp je mnogo bolja kupovina. Zna da zeza mreža na pixelima ali postoji i shizuku hack da popravi stvari.
Meni se znalo dogadjati da telefon ne zvoni nego odmah dobivam poruku o propustenom pozivu, a pozivatelju javi da sam nedostupan iako je telefon stalno na istoj lokaciji (na stolu)...Što je dovoljno da ne puca veza dok pričate. Pošto ne radi prebacivanje na 3g mrežu.
Mnogo bolje se ponaša sa tim Suzuki petchom nego bez, makar na yettel mreži.
Da li suzuki patch resava u potpunosti ovaj problem?Meni se znalo dogadjati da telefon ne zvoni nego odmah dobivam poruku o propustenom pozivu, a pozivatelju javi da sam nedostupan iako je telefon stalno na istoj lokaciji (na stolu)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari