Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Polako.. mislim da Google/Pixel ima jedini rast prodaje u USA, a to je verovatno deo Samsung kolača.
Ne bi me čudilo da za 2 godine i prestignu Samsung u USA, pošto im je domaće tržište najbitnije

Polako.. mislim da Google/Pixel ima jedini rast prodaje u USA, a to je verovatno deo Samsung kolača.
Ne bi me čudilo da za 2 godine i prestignu Samsung u USA, pošto im je domaće tržište najbitnije

Pa koliko vidim oni sve svoje AI feature-e prodaju Samsungu, ne vidim kako ce na taj nacin da ih prestignu. Jasno mi je da je to deo taktike da se Apple-u generalno smanji udeo na trzistu inace, ali pogoduje jako Samsungu.

Pixel i prodaja... Brojke su na nivou statisticke greske u odnosu na druge proizvodjace.

Drugari, uzeo sam P 8 Pro ali imam jednu authenticator aplikaciju koji bih da prebacim sa P 7 Pro. Dakle samo nju, posto je komplikovan proces da je ponovo instaliram i enrolujem. Koji je najprostiji nacin?

Ako je google authenticator ide lako, sa kog god uredjaja na koji god, samo exportujes, skeniras 2 QR koda, i to je to.

E sad ako je Consent ID ili nesto trece, vec ne znam

MS authenticator, za dva poslovna naloga.

To ne znam kako da uradim, kako da migriram.

Ne treba nikakva migracija. Samo dok si na toj firminoj mreži ponovo aktiviraš na Pixelu

MS authenticator, za dva poslovna naloga.
Ja sam u 2-3 navrata prebacivao sa smart swich aplikacijom sa starog na novi samsung i nikad problema nisam imao...kontam da i google ima neki software koji koristi za prebacivanje svega sa starog na novi telefon pa tu čekiraj samo šta ti treba...inače imam 6 naloga trenutno u ms autentikatoru.

Nisam uspeo da nadjem, i meni je smart switch zavrsavao posao, ali ne nalazim tako nesto za google.

Vidi u samom podešavanju za ms aut ima opcija za bekap i da izabereš nalog na koji će da ide. Verovatno ima opcija i da se vrati bekap. Jel si probao samo da spojiš dva pixela kablom i da vidiš hoće pokrenuti neki interni softver za transfer?

Vidi u samom podešavanju za ms aut ima opcija za bekap i da izabereš nalog na koji će da ide. Verovatno ima opcija i da se vrati bekap. Jel si probao samo da spojiš dva pixela kablom i da vidiš hoće pokrenuti neki interni softver za transfer?
To nudi kada upalis telefon prvi put, da povezes stari i novi fon, nebitno koji, sa kablom i sve brze ide.

Ima li negde da se kupi neka krstena futrola za p8 pro? Po mogucstvu da ima magsafe...

Uzeo za poklon Pixel 8 na kraju, izasao me 589€ plus Pixel buds pro poklon, znam da ciste lager zbog 9ke ali mislim da je ok cena. Ima ga na ebayu i za 420-450e ali ipak mi je sigurnija radnja bila, plus sluske lad se oduzmu, to je manje-vise to.
A burazeru neka je bog u pomoci sa signalom 😂

Poslednja izmena:
Ekstra cena! Lepo ti služio!!!

Što je dovoljno da ne puca veza dok pričate. Pošto ne radi prebacivanje na 3g mrežu.
Mnogo bolje se ponaša sa tim Suzuki petchom nego bez, makar na yettel mreži.

Što je dovoljno da ne puca veza dok pričate. Pošto ne radi prebacivanje na 3g mrežu.
Mnogo bolje se ponaša sa tim Suzuki petchom nego bez, makar na yettel mreži.
Meni se znalo dogadjati da telefon ne zvoni nego odmah dobivam poruku o propustenom pozivu, a pozivatelju javi da sam nedostupan iako je telefon stalno na istoj lokaciji (na stolu)...

Jel ima nekako caka da se bira između dve kartice u telefonu na kojoj će biti aktivan RCS chat. Vidi mi samo Sim, ne i eSim...
Od kako sam ubacio službeni br. tako više nemam RCS chat aktivan na privatnom broju.
Pixel 6a je u pitanju.
1000010278.png

Nazad
Vrh Dno