Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

Ja da znam da su ti u prodaju stvarno novi uzeo bih još jedan p6pro za sebe :) a i da su novi pitanje kakva im je baterija posle 3god sedenja negde u magacinu.

Ja da znam da su ti u prodaju stvarno novi uzeo bih još jedan p6pro za sebe :) a i da su novi pitanje kakva im je baterija posle 3god sedenja negde u magacinu.
Pazi, ja kada sam kupovao lako sam proverio uz Google-ov support. Oni ti kažu da l' si ga prvi aktivirao ili ne.

Što se baterije tiče, moj gura 6h15m do 6h30m SOT-a na wifi-u i 120hz

Kako na nasem podneblju sljaka Pixel 8 (obican)? Posto sam citao da su navodno neki servisi USA-exclusive. Ima sad nekih ponuda povodom prime-a na Amazonu, izadje oko 480e pa me zanima jel vredi taj novac, cak i ako fotkanje nije u prvom planu.

Kako na nasem podneblju sljaka Pixel 8 (obican)? Posto sam citao da su navodno neki servisi USA-exclusive. Ima sad nekih ponuda povodom prime-a na Amazonu, izadje oko 480e pa me zanima jel vredi taj novac, cak i ako fotkanje nije u prvom planu.
Po meni za taj novac 7 pro na kp je mnogo bolja kupovina. Zna da zeza mreža na pixelima ali postoji i shizuku hack da popravi stvari.

Po meni za taj novac 7 pro na kp je mnogo bolja kupovina. Zna da zeza mreža na pixelima ali postoji i shizuku hack da popravi stvari.
Sta znaci konkretno da zeza mreza, jel mislis malo ruralnije, ili je nestabilna i u centru Beograda npr? Puca prilikom razgovora, surfovanja i koliko cesto se desava?

Gledao sam i ja ovaj Pixel 8 ali ne razumem kako je moguce da postoje telefoni od 500€ gde se gubi signal i gde mora nesto da se tweak-uje?

Tako što se oficijalno ne prodaje u Srbiji. A google ko Google ih podešava samo za tržišta na kojima se prodaje.

Druga stvar, postoje i mobovi od 1000e kojima se gubi signal -> Samsung s24, Samsung s24+

Tako što se oficijalno ne prodaje u Srbiji. A google ko Google ih podešava samo za tržišta na kojima se prodaje.

Druga stvar, postoje i mobovi od 1000e kojima se gubi signal -> Samsung s24, Samsung s24+

Exynos?

Meni se na 6 Pro za 9 meseci desilo možda 5 puta da se izgubi signal, u smislu da mi stigne poruka kao da sam bio nedostupan. Uopšte mi nije česta pojava. Zapravo mesecima se nije desilo, sada kada vratim film. Čak nemam ni aktiviran Volte. Yettel mreža.

Ovaj problem sa signalom vidim kod ljudi sirom sveta. Zale se ljudi na redditu iz UK, USA itd.. Ako telefon ne moze da ispuni osnovnu funkciju dzaba sve ostalo

Ovaj problem sa signalom vidim kod ljudi sirom sveta. Zale se ljudi na redditu iz UK, USA itd.. Ako telefon ne moze da ispuni osnovnu funkciju dzaba sve ostalo

Zavisi jako puno i od mreže. Sa A1 je muka koliko vidim, Yettel je meni super. Pazi ja imam Pixel sa losijim modemom od 7 i 8 i nemam nikakvih problema sa signalom.

Zavisi jako puno i od mreže. Sa A1 je muka koliko vidim, Yettel je meni super. Pazi ja imam Pixel sa losijim modemom od 7 i 8 i nemam nikakvih problema sa signalom.
I ja sam na Yettelu. A kako ti radi net u romingu? Poslednje sto zelim kad otputujem negde je da nemam mobilni net

Pixel je lutrija. Ja sam kad je 7 izašao sa drugarom kupio običan 7. Njegov bez problema, moj je gubio signal. I nikako mi se ne sviđa povremeni freeze na skrolovanju u Hromu, ipak je to njegov nativni browser. Ne znam da li je na 8 nešto bolje, ali utisak je da Google-u definitivno telefon nije primaran.

Nije freeze nego zabode cela app :) mora force stop pa da se otvori ponovo i onda radi kako treba:) dešava se i na p6 pro I na 8 pro, ali navikne se čovek. Desi se 1 u 7 dana u proseku.
A da je sramota, sigurno jeste :)

Itekako im je bitan telefon, čim ga guraju da bude glavni konkurent jabuci i čim pucaju stotine miliona dolara da budu glavni sponzor NBA lige

Mene ubi signal zadnjih 3-4 nedelje na P8, jednom do dva puta dnevno stizu poruke sa propustenim pozivima, A1 mreza. Do tad nikakvih problema.

Moze pixel da bude konkurent jabuci lako, srede modem ili ubace snap i resili su veci deo problema, ali nece.

Ali Apple nikako ne može biti konkurent Google-u što se tiče softvera i aplikacija.
90% aplikacija koje se najviše koriste su od Google-a i Mete :)

Nazad
Vrh Dno