Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Znači Euro-Direktna jedina od većih ostaje bez Wallet-a i čekamo da se izvrši spajanje sa AIK ako prođe kako treba.

i Addiko, iako nisu jedna od većih, ali imaju nezanemarljiv udeo. Pošto se godinama unazad prodaju na nivou cele grupacije, to implicira da ne nameravaju da ulažu u dodatne funkcije.

Uspeo dva puta da platim utorkom, ali novac vraćaju u valuti €, tako da kad prodaš eure, ne bude baš 1000 din, al poklonu se u zube ne gleda!

Kartice svih banaka u jednoj aplikaciji (korisno za one koji imaju račune u više banaka)

Ne znam za mogućnosti RaiPay ali meni u GW znači što mogu da smestim i ove silne loyalty kartice kako bi mi ih očitali kad zatreba a da ne nosim one fizičke stalno sa sobom.

Ima i RaiPay mesto za loyalty kartice, ali praktičnije je da se očitaju iz Wallet-a, jer su već dostupne napolju sa početne. Ažuriraju se pravovremeno i budu spremni za svaku novu Android verziju, ali jednom kada im to bude postalo opterećenje, preći će na GPay, kao i ostali što su ga iz tog razloga uveli.

Native Android aplikacija uvek bolje radi. Sve kartice na jednom mestu, od platnih do loyality.
Meni RaiPay radi lepo, nijednom nije zaštekao. Otvorio sam iRačun samo zato što mi primarna banka neće uvoditi GW.

Nazad
Vrh Dno